Παρασκευή, 24 Αύγουστος 2018 14:23

ΠΑΜΙΣΟΣ: Παρελθόν οι Ισπανοί Ναβάρο και Λόπεζ

Γράφτηκε από τον

 

Ούτε μήνα δεν έκλεισαν στη Μεσσήνη οι Αλεξ Κάρο Ναβάρο και Χάβι Λόπεζ.

Οι δύο Ισπανοί ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν για τον Πάμισο, καθώς κρίθηκε ότι δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, αλλά και το κασέ τους ήταν... απαγορευτικό για τους “πράσινους”.

Αμφότεροι πάντως... διαφημίστηκαν από τη διοίκηση όταν αποκτήθηκαν. Για τον Ισπανό μάλιστα πορτιέρο η ανακοίνωση ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι ένα κορυφαίο κεφάλαιο όχι μόνο για τον Πάμισό αλλά και για όλη την κατηγορία. Ο Ναβάρο πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 26 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο του κυριακάτικου φιλικού με την Α.Ε. Μάνης (2-2), ενώ ο Λόπες που είναι αριστερό μπακ, έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες μέρες χάλασε και η μεταγραφή του επιθετικού Γιώργου Πουλάκου, ενώ νωρίτερα είχε αποχωρήσει και ο Σαχπατζίδης. .Με άλλα λόγια η νέα διοίκηση του Παμίσου ακόμα ψάχνεται για να βρει τους παίκτες που θα στηριχθεί στο πρωτάθλημα, σε συνεργασία βέβαια με το Νίκο Κακαλέτρη, που ανέλαβε τη Δευτέρα τα ηνία στον πάγκο. Ο έμπειρος τεχνικός έχει κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση για τους παίκτες που χρειάζεται και πρέπει να θεωρείται δεδομένη η περεταίρω μεταγραφική ενίσχυση. Το βάρος πέφτει στην απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού που θα γεμίσει την περιοχή. Να σημειωθεί ότι στις προπονήσεις δοκιμάζονται και οι Βραζιλιάνοι μεσοεπιθετικοί Ν' Γκογκό, Εριβέλτον,, ο Βελγομαροκινός μέσος Αζίζ Ρέντα, ο Βέλγος Τόμας Ντεμόκ και ο Κωστάκης (μεσοεπιθετικός) από τα Γιάννενα. Ο Νίκος Κακαλέτρης θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες ποιοι θα αποκτηθούν.

Φιλικά με Σπάρτη, Βάρδα και Παναρκαδικό

Δυνατά φιλικά παιχνίδια θα δώσει ο Πάμισος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής. Οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν τη Σπάρτη, που μετέχει στη Β’ εθνική, καθώς και τη Βάρδα και τον Παναρκαδικό, που θα βρουν στο δρόμο τους και στο πρωτάθλημα αν δεν γίνει κανένα... μαγικό με τον καταρτισμό των ομίλων. Και τα τρία μάλιστα φιλικά θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.

Συγκεκριμένα ο Πάμισος θα παίξει στις 29 Αυγούστου με τη Βάρδα, στις 5 Σεπτεμβρίου με τον Παναρκαδικό και στις 15 του ίδιου μήνα με τη Σπάρτη.