Σάββατο, 25 Αύγουστος 2018 15:53

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Φιλικό στο “Γ. Λουκαρέας” σήμερα με Ομόνοια

Γράφτηκε από τον

 

Με το σημερινό φιλικό, που θα δώσει σήμερα με την Ομόνοια θα ολοκληρώσει τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασία του, ο Ηρακλής Καλαμάτας.

Πρόκειται για το δεύτερο τεστ, μετά από αυτό με τον Εθνικό στο Μελιγαλά την περασμένη Κυριακή (έληξε 1-1), όπου ο προπονητής Αρης Γαλανόπουλος (φωτό) θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που θα έχει στη διάθεση του. Το φιλικό έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 6 το απόγευμα στο “Γιώργος Λουκαρέας”.

Ο νεαρός τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και την παρουσία των παικτών, μιλώντας χθες στο “Notosport”: “ Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τη διάθεση και τη συμμετοχή των παιδιών στο έως τώρα πρόγραμμα της προετοιμασίας. Το ρόστερ δεν έχει διαφοροποιηθεί πάρα πολύ σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, καθώς αποτελείται από τα παιδιά που έμειναν, τις λίγες μεταγραφές που έγιναν και στους νεαρούς που προωθήθηκαν από την παιδική ομάδα”.

Η ενίσχυση έχει ολοκληρωθεί, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει κάποια άλλη κίνηση. Μόνο αν υπάρχει κάτι εξαιρετικό θα κινηθεί η διοίκηση για την πραγματοποίηση και άλλης μεταγραφής.

Από Δευτέρα η ομάδα θα μπει στην 3η εβδομάδα της προετοιμασίας της και καθ’ όλη τη διάρκεια της, την τεχνική καθοδήγηση θα έχει ο Γαβρίλης Φικούρας, μιας και ο Αρης Γαλανόπουλος θα μεταβεί στη Ρόδο για να παρακολουθήσει τη Β’ φάση της σχολή προπονητών UEFA B, ώστε να πάρει το δίπλωμα του.

Την εβδομάδα που έρχεται δεν θα δώσει κάποιο φιλικό ο Ηρακλής μιας και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή των πρώτων αγώνων της Β’ φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας. Ο Ηρακλής αγωνίζεται το Σάββατο 1η Σεπτέμβρη στους Γαργαλιάνους με τον Τέλλο Αγρα.