Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 12:02

Ανακοίνωσε Γκελγκέρια η "Μαύρη Θύελλα”

Γράφτηκε από τον

Παίκτης της Καλαμάτας και με τη... βούλα είναι από χθες ο Ελβις Γκελγκέρια.

Ο 19χρονος μέσος έπεισε το Γιάννη Χριστόπουλο ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ και υπέγραψε στη Μεσσηνιακή ομάδα, που έφθασε τις 20 μεταγραφές!

Ο ταλαντούχος μέσος που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ηρακλή, είχε πολύ καλή παρουσία πέρυσι με τον Απόλλωνα στην Α’ τοπική, ενώ έχει περάσει και από την Κ -17 της ΑΕΚ, Η ανακοίνωση της “Μαύρης Θύελλας” για τον Γκελγκέρια αναφέρει: “Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου μέσου Έλβις Γκελκέρια με μεταγραφή από τον Ηρακλή Καλαμάτας. Ο Έλβις Γκελκέρια γεννήθηκε στην Καλαμάτα στις 31/1/1999. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στον Ηρακλή Καλαμάτας και την σεζόν 2015-16 αποτέλεσε μέλος της Κ17 της ΑΕΚ. Στην συνέχεια επέστρεψε στον Ηρακλή και πέρυσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Καλαμάτας”. Μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας, fckalamata.gr, για το μεγάλο αυτό βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα, ο Έλβις Γκελκέρια τόνισε “Ευχαριστώ τον κ. Γιάννη Χριστόπουλο και την διοίκηση της ομάδας που με εμπιστεύονται. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της Καλαμάτας, μιας ομάδας που αποτελεί τεράστιο μέγεθος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο της Καλαμάτας”.

H μεταγραφική ενίσχυση δεν σταματά εδώ για τη ‘Μαύρη Θύελλα”, που κινείται για την απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού.

Στο αγωνιστικό σκέλος, το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση, ενώ σήμερα οι παίκτες θα προπονηθούν μόνο μια φορά. Ο Γιάννης Τσόπελας, που δεν αγωνίστηκε στην Κόρινθο, δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και έβγαλε μεγάλο μέρος της χθεσινής προπόνησης. Ετσι ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα στην προετοιμασία. Ο προπονητής της Καλαμάτας θα επιδιώξει να γίνει ένα φιλικό ματς μέσα στο Σαββατοκύριακο, μιας και δεν υπάρχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το πιθανότερο είναι με αντίπαλο εκτός Μεσσηνίας (μιλά με Πελλάνα Καστορείου),.