Παρασκευή, 31 Αύγουστος 2018 12:52

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Χρειαζόμαστε ενίσχυση”, λέει ο Ν. Κακαλέτρης

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: “Χρειαζόμαστε ενίσχυση”, λέει ο Ν. Κακαλέτρης

 

Την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα είχε ο Νίκος Κακαλέτρης στο προχθεσινό φιλικό με τη Βάρδα στη Μεσσήνη.

Το τελικό αποτέλεσμα (0-2) ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τον προπονητή του Παμίσου, ο οποίος ήθελε ένα δυνατό τεστ για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

“Ηταν πολύ ωφέλιμο φιλικό, γιατί η Βάρδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι ένας ιδιαίτερα δυνατός αντίπαλος. Η ομάδα έδειξε θετικά και αρνητικά πράγματα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν τα παιδιά. Εχουμε βέβαια ξεκάθαρες αδυναμίες και πρέπει να δουλέψουμε. Επίσης χρειαζόμαστε ενίσχυση για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα”, λέει ο Νίκος Κακαλέτρης για το φιλικό της Τετάρτης με τη Βάρδα, η οποία φάνηκε πιο δεμένη ομάδα από τον Πάμισο. Κάτι λογικό με δεδομένο ότι οι Νησιώτες παρατάχθηκαν με 10 νέα πρόσωπα σε σχέση με πέρυσι και έδειξαν πρόβλημα στην ανάπτυξη, αλλά και αμυντικά κενά. Το θετικό είναι ότι υπάρχει ακόμα χρόνος μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, ώστε η τεχνική ηγεσία να διορθώσει τα κακώς κείμενα και παράλληλα η διοίκηση να καλύψει τα κενά στο ρόστερ.

Στα “πράσινα” και ο Οδεμισιώτης

Μία ακόμα μεταγραφή ανακοίνωσε χθες ο Πάμισος. Ο λόγος για τον Σπύρο Οδεμισιώτη, ο οποίος έχει φορέσει και τη φανέλα της “Μαύρης Θύελλας”, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Härnösand στη Σουηδία..

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: ”Ποδοσφαιριστής του Παμίσου είναι ο Σπύρος Οδεμισιώτης. Ο 22χρονος υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας μας, και θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Παμίσου την ερχόμενη σεζόν. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία

Γεννήθηκε το 1996 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Έχει αγωνιστεί στην Καλαμάτα, στην Κ20 του Πανιωνίου, στον Πανθουριακό, στην ΑΕ Πελλάνας, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην Härnösand, ομάδα Γ’ Εθνικής στη Σουηδία”.

Με... μισή ομάδα κόντρα στο Φαραί

Το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν θα δώσει αυτή την Κυριακή ο Πάμισος, με αντίπαλο τον Α.Ο. Φαραί για την α’ φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας. Το ματς ορίστηκε μάλιστα για τις 8.30 το βράδυ στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης” και την επόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί η ρεβάνς στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.

Οι “πράσινοι” θα αγωνιστούν στην Καλαμάτα με σύνθεση ανάγκης γιατί δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Τρακάκης, Μπεσσής, Καπατσώρης, Δοδοντσάκης, Κωστάκης, Καρβάλιο, Σέγκμπια και ο Κατσιβαρδέας που απουσιάζει. Ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές των Ρέντα, Ντεμόλ και Ν’ Γκογκό.

Παρ’ όλα αυτά ο Πάμισος παραμένει το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στους “16” του θεσμού.