Τρίτη, 04 Σεπτέμβριος 2018 11:42

Επέστρεψε στον Αστέρα Τρίπολης ο Τόνσο

Γράφτηκε από τον

Διάλειμμα τεσσάρων μηνών έκανε η συνεργασία του Μαρτίν Τόνσο με τον Αστέρα, καθώς η ομάδα της Τρίπολης ανακοίνωσε την επιστροφή του 28χρονου Αργεντινού μέσου.

Ο 28χρονος Αργεντινός μέσος, Μαρτίν Τόνσο, είναι κι επίσημα η τελευταία προσθήκη του Αστέρα για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Νοτιοαμερικανός φόρεσε την περασμένη σεζόν τη φανέλα της ομάδας της Τρίπολης (4 γκολ σε 27 συμμετοχές), αλλά αποχώρησε ως ελεύθερος στο τέλος της. Δεν βρήκε καλύτερη πρόταση και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι "κιτρινομπλέ" έψαχναν επιπλέον ενίσχυση στη μεσαία γραμμή επέστρεψε στην Αρκαδία.

Ουσιαστικά διάλειμμα τεσσάρων μηνών έκανε η συνεργασία των δύο πλευρών. Ο Τόνσο, υπενθυμίζεται ότι, πρωτοήλθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ατρόμητου (ο οποίος επίσης εξεδήλωσε ενδιαφέρον για την προσθήκη του).

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
"Ο Martin Tonso γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 1989 στην Αργεντινή και το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον ΑΣΤΕΡΑ έχει διάρκεια έως τον Ιούνιο 2019. O Martin Tonso, που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, την περσινή σεζόν είχε 27 επίσημες συμμετοχές και 4 γκολ με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ και επέλεξε τη φανέλα με το Νο10".
Πηγή: sport24.gr