Τρίτη, 04 Σεπτέμβριος 2018 12:19

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Νοκ – άουτ για ένα μήνα ο Νταγκούλου!

Γράφτηκε από τον

 

Χωρίς τον Ειντές Νταγκούλου θα παραταχθεί η Καλαμάτα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Ο 28χρονος μέσος υπέστη θλάση στον δικέφαλο στην προπόνηση της Κυριακής και θα μείνει εκτός προπονήσεων για διάστημα 3-4 εβδομάδων! Ο διεθνής Αφρικανός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ενός σπριντ και ενώ είχε αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς, προκειμένου να ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα, μιας και ήρθε στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα πριν από δέκα μέρες.

Η ατυχία όμως του χτύπησε την πόρτα και ο Γιάνης Χριστόπουλος καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, μιας και ο Νταγκούλου είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ της “Μαύρης Θύελλας”. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι είναι εν ενεργεία διεθνής με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και έχει κατακτήσει Τσάμπιονς Λιγκ (2014) και Σούπερ Καπ Αφρικής (2015), καθώς και το πρωτάθλημα Αλγερίας με την Σέτιφ.

Από εκεί και πέρα, χθες οι παίκτες της Καλαμάτας είχαν ρεπό και σήμερα θα γυμναστούν τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα.

Με Πελλάνα την Κυριακή

Την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά τη νέα ομάδα που χτίζει ο Γιάννης Χριστόπουλος θα έχουν οι Μεσσήνιοι φίλαθλοι, καθώς η ‘Μαύρη Θύελλα” θα δώσει την προσεχή Κυριακή φιλικό ματς με την Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου (5.30 μ.μ.) στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Θυμίζουμε ότι το νικηφόρο φιλικό με τη Σπάρτη ήταν εκτός έδρας, όπως και η πρεμιέρα στο κύπελλο Ελλάδας με την Κόρινθο 2006, ενώ το φιλικό οικογενειακού χαρακτήρα με την Α.Ε. Μάνης διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Στο μεταξύ, άκρως πετυχημένη ήταν η παρουσία της Μαύρης Θύελλας στην Λευκή Νύχτα. Το περίπτερο της ομάδας δέχτηκε πλήθος επισκεπτών οι οποίοι προχώρησαν σε αγορά αναμνηστικών και εισιτηρίων διαρκείας, ενώ υπήρξε ενημέρωση για τις εγγραφές στις ακαδημίες και τα χορηγικά προγράμματα.

Από το περίπτερο πέρασαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με τους Αντώνη Φουάση, Παντελή Αντωνιάδη και Δημήτρη Ψάνη να μιλούν ζωντανά στους ραδιοφωνικούς σταθμούς “Κανάλι 20” και “City fm”.