Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018 19:17

ΑΒΙΑ – ΧΑΝΔΡΙΝΑΙΚΟΣ 0-0: Με το σπαθί του στην επόμενη φάση (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Λευκή ισοπαλία απέσπασε ο Χανδριναϊκός στον Κορδία από την Αβία και σε συνδυασμό με τη νίκη του 4-2 στον πρώτο αγώνα προκρίθηκε στους “16” του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Μάλιστα θα έχει την ευκαιρία να δώσει έναν ιστορικό αγώνα αφού θα αντιμετωπίσει τη “Μαύρη Θύελλα” σε νοκ άουτ αγώνα.

Η ομάδα του Πέτρου Χιώτη πήρε αυτό το 0-0 χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και συνολικά στα δύο παιχνίδια δεν φάνηκε η διαφορά μιας κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 11’ το διαγώνιο σουτ του Σαχινάι απέκρουσε ο Κολοκούβαρος, με τους Θ. Κοντό και Καραμπάτσο να μην προλαβαίνουν να πλασάρουν.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σαχινάει σέντραρε, ο Καραμπάτσος απέκρουσε με τα πόδια και ο Θ. Κοντός σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 25’ ο Χανδριναϊκός ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Θ. Κοντού από τον Θ. Καρδάση.

Η Αβία είχε μια καλή στιγμή στο 28’ με τον Γ. Καρδάση να σεντράρει και τον Αποστολίδη να παίρνει την κεφαλιά που έδιωξε σε κόρνερ ο Λύσσαρης.

Το κόρνερ εκτέλεσε ο Γεωργαντάς, ο Λυκουρέζος πήρε την κεφαλιά και ο Γ. Καρδάσης πλάσαρε, με τον Καρλή να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Στο δεύτερο μέρος οι Μανιάτες πίεσαν για ένα γκολ που θα τους έβαζε στο παιχνίδι της πρόκρισης και είχαν την υπεροχή, όχι όμως κλασικές ευκαιρίες.

Στο 47’ η Αβία ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Γεωργίκου από τον Καρλή.

Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης, με βοηθους τους Σκαρπέτη και Λιανό.

ΑΒΙΑ: Κολοκούβαρος (70’ Μπεκιάρης), Θ. Καρδάσης, Βαβαρούτσος, Λυκουρέζος, Τζανετέας, Αποστολίδης (82’ Μιχάλας), Κ. Κορμπής, Γ. Καρδάσης, Γεωργαντάς (75’ Μητσέας), Π. Καρδάσης (50’ Ψαρρέας), Γεωργίκος.

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Λύσσαρης, Καρλής, Φ. Κοντός (76’ Κ. Σαχινάι), Γερμάνης, Μαρκολέφας, Μπουντάς, Ο. Σαχινάι (86’ Γκότσης), Ράτσεβ (68’ Μηλιώνης), Καραμπάτσος, Θ. Κοντός, Μεμουσάι.