Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018 19:40

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 3-0: Οι γηπεδούχοι την πρόκριση στους “16”

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 3-0: Οι γηπεδούχοι την πρόκριση στους “16”

 

Με σκόρερ τους Γκούνη, Χαρμπίλα και Ι. Καλογερόπουλο η Ανδρούσα νίκησε χθες με 3-0 τον Ολυμπιακό Ανάληψης και προκρίθηκε στους “16” του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα με 1-0 στο πρώτο ματς στη Μεσσήνη, χρειάζονταν νίκη με 2 γκολ διαφορά για να πάρουν το εισιτήριο και τα κατάφεραν σκοράροντας σε καίρια χρονικά σημεία.

Οι “ερυθρόλευκοι” πάλεψαν πάντως το ματς και είχαν καλύτερη απόδοση ακόμα και από το πρώτο παιχνίδι, όπου νίκησαν. Η Ανδρούσα όμως ήταν ανώτερη και συνεχίζει στο θεσμό.

Το 1-0 έγινε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με κεφαλιά του Γκούνη, ύστερα από φάουλ του Αντ. Καλογερόπουλου.

Νωρίτερα στο 40’ η ομάδα της Ανάληψης είχε απειλήσει με τον Παπανικολόπουλο και είχε ευκαιρία και στο 48’ με τον Καραματσούκη. Ο Χαρμπίλας με διαγώνιο σουτ στο 65’ έδωσε σκορ πρόκρισης στην Ανδρούσα και ο Ι. Καλογερόπουλος με τον ίδιο τρόπο στο 88’ σφράγισε το εισιτήριο, γράφοντας το τελικό 3-0. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ευχαριστούν την Ανδρούσα για τη φιλοξενία.

Το ματς διαιτήτευσε ο Σκόρδος με βοηθούς τους Γαλακούτη και Βρυώνη.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Ιμεράσι, Γκούνης, Δασκαλάκης, Βασιλογιαννακόπουλος, Μπερερής, Τσώνης, Αντ. Καλογερόπουλος (82’ Κάλλας), Ι. Καλογερόπουλος, Χαρμπίλας, Ξεροβάσιλας (65’ Θεοδοσόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Τσούλος, Δ. Ανδρεάδης, Αγγ. Ανδρεάδης (86’ Μιχαλόπουλος), Ζερβάκος, Σωτηριάδης, Μ. Παναγιωτόπουλος, (78’ Θεοδωρακόπουλος), Πατσιώτης, Πολίτης (68’ Δημητρόπουλος), Καραματσούκης (52’ Τ. Βλαχάκης) Παπαβασιλόπουλος, Παπανικολόπουλος.