Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018 19:59

ΜΕΘΩΝΗ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 2-4: Με δύο νίκες στους "16"

Γράφτηκε από τον

 

Η Σπερχογεία νίκησε και στο δεύτερο ματς τη Μεθώνη, αυτή τη φορά με 4-2 και προκρίθηκε πανηγυρικά στη β' φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι "ταύροι" είχαν ουσιαστικά καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, όπου επικράτησαν με 3-0 και το Σάββατο μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο.

Με 10 παίκτες από το 43' οι γηπεδούχοι

Ο Ι. Γιακουμής στο 3' άνοιξε το σκορ και ο Ι. Καραχάλιος στο 9' έκανε το 0-2. Η Μεθώνη αντέδρασε στη συνέχεια και μείωσε με πέναλτι του Σαμπάνι στο 22' και ισοφάρισε στο 39' με το Βουρνά. Στο 43' όμως ο Κότι είδε την κόκκινη κάρτα για σκληρό παίξιμο και η Σπερχογεία με παίκτη παραπάνω πέτυχε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 70' ο Καραγιάννης σημείωσε το 2-3 και στο 78' ο Πανταζής το τελικό 2-4.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ζαρακοβίτης με βοηθούς τους Καμάι και Καρύδα.

ΜΕΘΩΝΗ: Κανελλόπουλος, Κότι, Μπάμπαλης, Παπανικολόπουλος, Βασιλόπουλος (71' Κοτσίρης), Τριανταφυλλάκης, Σαμπάνι, Τρυφωνόπουλος (78' Σούλι), Ηλιόπουλος, Βουρνάς (88' Τσατάς), Παπαδημητρίου.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης (87' Παπανικολός), Δημητρίου, Κουμπανάκης (81' Δ. Γιακουμής), Λαγωνικάκος, Δωδέκατος, Παπαγιαννόπουλος, Κωστόπουλος, Ηρ. Καραχάλιος, Ι. Καραχάλιος, Καραγιάννης (81' Μωραγιάννης), Ι. Γιακουμής (71' Πανταζής).