Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018 20:23

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 2-2: Γλυκιά ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους

Γράφτηκε από τον
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 2-2: Γλυκιά ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους

 

 

Γλυκιά ισοπαλία πήρε το Σάββατο ο Απόλλωνας Πεταλιδίου από την Θύελλα Χαρακοπιού με 2-2 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας, καθώς είχε επικρατήσει με 3-2 στον πρώτο αγώνα στο Πεταλίδι.

Η Θύελλα πήρε δύο φορές σκορ πρόκρισης καθώς προηγήθηκε με 1-0 και 2-1, αλλά τελικά η ομάδα του Πεταλιδίου ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος.

Το 1-0 πέτυχε ο Βασιλογιαννακόπουλος στο 20' για να ισοφαρίσει το Πεταλίδι όταν μετά από προσπάθεια του Ξαρχάκου (που στη φάση αυτή ζήτησε πέναλτι) η μπάλα βρήκε σε πόδι αμυντικού για να σημειωθεί με αυτογκόλ το 1-1 στο 43'.

Στο 67' ο Βασιλογιαννακόπουλος και πάλι πέτυχε το 2-1 για την Θύελλα και της έδωσε προσωρινά σκορ πρόκρισης, αλλά στο 80' το Πεταλίδι, μετά από φάουλ του Ξαρχάκου στο δοκάρι και κεφαλιά του Κωτσάκη στην επαναφορά, διαμόρφωσε το 2-2 και πήρε την πρόκριση. Στο 90' δεν μέτρησε γκολ του Τσίρμπα με κεφαλιά (που θα έστελνε το ματς σε παράταση) με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για λάθος απόφαση του διαιτητή.

Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Τσουλάκο, Κυριόπουλο.

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Ποτηριάδης, Μ. Στασινόπουλος, Μαρκάκης, Ορφανός, Κ. Στασινόπουλος, Κουτσοηλίας, Τσίρμπας, Πετσόπουλος, Δέμπι (83' Σκώκος), Κούτρης, Βασιλογιαννακόπουλος (70΄ Κυριακάκης).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Ρακόπουλος, Ψυχογιάννης, Γ. Παναγόπουλος, Γιαννόπουλος, Κωτσάκης, Φωτόπουλος, Θερριός, Ι. Παναγόπουλος (78’ Κοστόβ), Δαμήλος (60’ Πετρόπουλος) Ξαρχάκος (88’ Πολίτης), Κορμπής (20’ λ.τ. Σαραντόπουλος).