Τετάρτη, 08 Ιανουάριος 2014 13:13

Στοίχημα σε γκολ σε Ιταλία και Γαλλία

Γράφτηκε από τον

Ημέρα Κυπέλλου η σημερινή με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αναμετρήσεις για το «θεσμό των εκπλήξεων» τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ισπανία, την Ιταλία και την Αγγλία. Για το Κύπελλο Ελλάδος διεξάγονται δύο αναμετρήσεις με τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης να ξεχωρίζει, ενώ για το Κόπα Ντελ Ρέι μεταξύ άλλων η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Χετάφε.

 

Goal/Goal στο «Αρτέμιο Φράνκι»

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά ποδοσφαίρου με το Κύπελλο Ιταλίας και το G/G στον αγώνα Φιορεντίνα – Κιέβο σε απόδοση 2.10. Σοκ στη Φιορεντίνα! Στα 2-3 goal και G/G και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους. Η νίκη επί της Λιβόρνο την Κυριακή πέρασε σε δεύτερη μοίρα, μιας και ο Τζουζέπε Ρόσι τραυματίστηκε εκ νέου πολύ σοβαρά, μετά από δολοφονικό χτύπημα του Ρινάουντο. Το χτύπημα ήρθε στο γόνατο στο οποίο έχει χειρουργηθεί τρεις φορές στο παρελθόν και με τις αντιδράσεις του παίκτη στην αρχή, όλοι φοβήθηκαν για τα χειρότερα. Ο παίκτης πάντως γλίτωσε από την ολική ρήξη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα λείψει από τους αγωνιστικούς χώρους για τους επόμενους τρεις μήνες. Για τα καθαρά αγωνιστικά, πρακτικά ο τραυματισμός του σημαίνει ότι η Φιορεντίνα ξέμεινε από φορ, δεδομένης και της απουσίας του σταρ Γκόμεζ εδώ και καιρό. Η διοίκηση της ομάδας σίγουρα θα κινηθεί για επιθετικό στη μεταγραφική περίοδο, χωρίς προς το παρόν να έχει ακουστεί κάποιο όνομα. Δεν θα έχει να θυμάται και πολλά από τον αγώνα με την Κάλιαρι η Κιέβο, παρά μόνο το ότι κατάφερε να προσθέσει ακόμα ένα βαθμό στη συγκομιδή της. Ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια στη Serie Α μέχρι τώρα και όπως παραδέχθηκε και ο Κορίνι, αυτό που επικράτησε ήταν η σκοπιμότητα: «Πρόκειται για μια τυπική Ιταλική ισοπαλία… Και οι δύο ομάδες δώσαμε βάρος στην τακτική. Είχαμε απέναντι μας μία δυνατή Κάλιαρι, που προερχόταν από αήττητο έξι αγώνων και έπρεπε να προσέξουμε πολύ. Ο βαθμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός για εμάς». Και είναι σημαντικός γιατί έφερε την Κιέβο στο +2 από τη ζώνη, ενόψει και του δύσκολου αγώνα με την Ίντερ στο Μιλάνο. Πριν από αυτό όμως προέχει η αποψινή μάχη Κυπέλλου, όπου θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση. Ξέρει ότι βρίσκει την αντίπαλο της σε μια ιδιαίτερη κατάσταση και μπορεί να χτυπήσεις στις αδυναμίες της. Εξάλλου, από τις ομάδες της …δεύτερης ταχύτητας είναι αυτή που ξέρει καλύτερα να περιμένει τον αντίπαλο και να σφίγγει την άμυνα της. Χαρακτηριστικό ότι μετά τις πέντε πρώτες της βαθμολογίας έχει την καλύτερη άμυνα, με μόλις 23 τέρμα στο παθητικό της! «Είμαστε ομάδα της Serie Α και όπως όλες πρέπει να τιμάμε ένα θεσμό όπως το Κύπελλο και θα το κάνουμε. Έχουμε απέναντι μας μια μεγάλη ομάδα, αλλά θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Το ότι θα δείτε αλλαγές δεν σημαίνει ότι σνομπάρω το παιχνίδι, θα είναι για λόγους ξεκούρασης», ξεκαθάρισε ο Κορίνι.

Over 2.5 στο Σεντ Ετιέν - Εβιάν

Για το γαλλικό πρωτάθλημα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 17η αγωνιστική. Πρόκειται για τον αγώνα Σεντ Ετιέν – Εβιάν όπου κρατάμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.90. Η Σεντ Ετιέν είναι μία από τις δύο ομάδες της Ligue 1 (Παρί Σεν Ζερμέν η άλλη) που έχουν σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τους στο φετινό Πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά 2-3 γκολ είναι το σύνολο των τερμάτων της Εβιάν στα 7/10 παιχνίδια της.

Mε το δεξί ο Ερ. Αστέρας, το παλεύει η Τσεντεβίτα

Περνάμε στο Μπάσκετ όπου σήμερα επιστρέφει η δράση στο Eurocup με την 1η αγωνιστική της φάσης των «32». Από το πλούσιο μπασκετικό κουπόνι έχουμε κρατήσει τέσσερις αναμετρήσεις. Αρχίζουμε με το Over 157.5 πόντους στον αγώνα Ουλμ – Πινάε Καρσίγιακ σε απόδοση 1.90. Πάρα πολύ δύσκολος ο όμιλος που συμμετέχουν οι δύο ομάδες. Ήδη χθες έγινε το πρώτο παιχνίδι του ομίλου και η Ναντέρ κέρδισε την Καντού 88-84 στην Γαλλία. Θα μετρήσει πολύ η έδρα για όλες τις ομάδες και όποια καταφέρει να έχει στοιχειωδώς καλή παρουσία εντός τότε έχει και πιθανότητες πρόκρισης. Η Ουλμ στην έδρα της τρέχει πάρα πολύ γιατί αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού της. Αν πάει αργά το παιχνίδι τότε συνήθως το χάνει. Απόψε θα προσπαθήσει να επιβάλει το ρυθμό της για να ξεκινήσει με το δεξί το TOP-32. Η Πινάρ έχει το ρόστερ να αγωνιστεί σε όλα τα στυλ παιχνιδιών. Δεν αξίζει να μπλέξουμε με χάντικαπ και διαφορές. Επιλογή προκύπτει από τα U/O με το Over 157.5 να είναι απόλυτα εφικτό. Άλλωστε και των δύο τα ματς στην πρώτη φάση, στην πλειοψηφία τους πέρασαν τους 150 πόντους. Αν δεν ανοίξει η διαφορά τότε υπάρχουν καλές πιθανότητες επαλήθευσης. Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Σαραγόρα κόντρα στην Τσεντεβίτα όπου κρατάμε τόσο το +10 των φιλοξενούμενων σε απόδοση 1.90, όσο και το Under 149.5 πόντους σε απόδοση 1.90. Γενικά η Σαραγόσα από πλευράς ρόστερ είναι από τις ισχυρότερες ομάδες της διοργάνωσης. Όμως είναι άπειρη και μέχρι στιγμής δεν μπορεί να διαχειριστεί πολύ καλά τις δύο υποχρεώσεις που έχει κάθε εβδομάδα. Αποτέλεσμα είναι να μην τα πηγαίνει πολύ καλά στην ACB που ξεκίνησε για τετράδα αλλά τώρα τρέχει να προλάβει το Final-8 του κυπέλλου. Η Τσεντεβίτα σταθερή και εμπειρότερη ξέρει πώς να αντιμετωπίζει έδρες και ομάδες. Τα πάει πολύ καλά τις τελευταίες εβδομάδες και ρίχνει πολύ το ρυθμό των παιχνιδιών της ώστε να πάρει κάτι καλό. Μπορούν οι Κροάτες να μείνουν μέσα στο παιχνίδι και τους αδικεί το χάντικαπ των 10 πόντων ( έχει πτωτικές τάσεις το χάντικαπ). Επιλογή η Τσεντεβίτα +10. Τα χαμηλά σκορ που παρουσιάζει η Τσεντεβίτα τον τελευταίο καιρό σε συνδυασμό με το σετ παιχνίδι που κάνει η Σαραγόσα στην έδρα της μας ωθούν σε δεύτερη επιλογή, αυτή του Under 149.5. Για όποιoν θέλει, οι δύο επιλογές του χάντικαπ και του Under μπορούν να συνδυαστούν σε δυάδα σε Stoiximan και Bet365. Κλείνουμε με το -6 του Ερυθρού Αστέρα με αντίπαλο την Μπιλμπάο σε απόδοση 1.90. Ο Ερυθρός Αστέρας αναμένεται να είναι πολύ σοβαρός στο Eurocup και θα θελήσει να φτάσει ψηλά. Και πέρσι βρέθηκε στην ίδια φάση αλλά αποκλείστηκε από Ούνικς και Ουλμ. Η έδρα του είναι από τις ισχυρότερες της Ευρώπης και έδειξε ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός απέναντι σε σπουδαιότερες ομάδες από αυτές που συμμετέχουν στο EUrocup. Η Μπιλμπάο έκανε υπέρβαση με την πρόκριση και γενικά δεν είναι η σταθερή ομάδα του Κατσικάρη που ξέραμε τα τελευταία χρόνια. Χαμηλωμένο μπάτζετ και περιορισμένο ρόστερ χωρίς Αμερικανούς. Ο πρώτος λόγος στην έδρα λοιπόν. Επιλογή το Ερυθρός Αστέρας -6.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1 και ενημερωθείτε για όλες τις Μεταγραφές Ιανουαρίου γρήγορα και έγκυρα.