Τετάρτη, 08 Ιανουάριος 2014 13:30

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: "Ψευδέστατα όσα είπε ο Ζάρκος…", λέει ο Βασίλης Μπλέτσας

Γράφτηκε από τον

Μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες ο Α.Ο. Φαραί κατάφερε να έχει βαθμολογικό όφελος σε ένα ματς με αυξημένο δείκτη δυσκολίας όπως ήταν αυτό με τον Πάμισο στη Μεσσήνη…

Η ομάδα των Γιαννιτσανίκων έδειξε χαρακτήρα και απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας, παίζοντας έξυπνα και περιορίζοντας τα ατομικά λάθη που είχαν στοιχίσει στα προηγούμενα παιχνίδια.
"Οπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δικαιούμασταν την ισοπαλία μιας και κάναμε πολύ καλή προσπάθεια για 90 λεπτά.
Σημασία έχει ότι πήραμε ένα βαθμό μετά από αρκετό καιρό και μπήκαμε καλά στη νέα χρονιά", σημείωσε στο "Ν" ο τεχνικός του
Α.Ο. Φαραί Βασίλης Μπλέτσας που στη συνέχεια θέλησε να δώσει μια απάντηση στις δυσφημιστικές δηλώσεις που έκανε εναντίον του
ο  Στέλιος Ζάρκος.

"Ας μας κρίνει ο κόσμος…"

Ο φορ του Παμίσου δήλωσε πως ο προπονητής του Α.Ο. Φαραί έλεγε στους παίκτες της ομάδας του να χτυπούν τους αντιπάλους από το πρώτο λεπτό… Η απάντηση του Βασίλη Μπλέτσα είναι η εξής: "Οτιδήποτε είπε ο κ. Ζάρκος και αφορά το πρόσωπο μου  είναι ψευδέστατο. Και αυτό το γνωρίζουν καλύτερα όλοι οι άνθρωποι και οι παίκτες του Παμίσου. Πιστεύω πως αυτά που είπε δεν είναι και θέση της ομάδας του Παμίσου.
Δεν συνέβησαν ποτέ αυτά που είπε ο κ. Ζάρκος, ποτέ δεν έδωσα τέτοια εντολή. Στο χώρο του ποδοσφαίρου ο κάθε άνθρωπος κρίνεται από αυτά που λέει και από που κάνει. Αφήνω τον κόσμο της Μεσσηνίας να κρίνει από την εν γένει παρουσία του καθενός στο χώρο, τι από αυτά που είπε ο κ. Ζάρκος είναι αλήθεια.
Δεν μπορεί ο καθένας μέσα στην πίκρα του να λέει ότι θέλει…".
Πλέον οι "πορτοκαλί" προετοιμάζονται για το Σαββατιάτικο εντός έδρας ματς με το Διαβολίτσι όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο μετά από καιρό.
Ο Στ. Αρβανίτης δεν έπαιξε στη Μεσσήνη λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και εξακολουθεί να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του όπως και του τραυματία Φλέσσα που λείπει εδώ και καιρό.