Τετάρτη, 08 Ιανουάριος 2014 13:37

Σκληρή γλώσσα από Μαυρέα στους παίκτες του Εθνικού Μελιγαλά: "Οποιος δεν αντέχει τον πρωταθλητισμό …σπίτι του",

Γράφτηκε από τον

Μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί ένα μόλις βαθμό από την κορυφή έχασε ο Εθνικός Μελιγαλά που αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων και ηττήθηκε στα Αρφαρά από τον Αστέρα.

Η άσχημη εμφάνιση των περισσότερων ποδοσφαιριστών έφερε στα… όρια τους τη διοίκηση και τον προπονητή Αντώνη Μαυρέα και αυτό φάνηκε στη χθεσινή προπόνηση… Εκεί βρέθηκε ο ταμίας Σταύρος Στούπας που μίλησε με σκληρά δόντια προς τους ποδοσφαιριστές, λέγοντας τους πως η περίοδος χάριτος τελείωσε και πως όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει την πορεία πρωταθλητισμού να αποχωρήσει από την ομάδα. Στο ίδιος μήκος κύματος ήταν και η ομιλία του Αντώνη Μαυρέα που ήταν εκτός εαυτού μετά την ήττα με κάτω τα χέρια στα Αρφαρά.
Ενδεικτικά η Στούπας δήλωσε στο "Ν": "Πιστεύω πως ψυχή πρωταθλητισμού στον Εθνικό έχει μόνο ο προπονητής…
Οι υπόλοιποι δεν έχουν καταλάβει ότι πρέπει να παίζουν με ψυχή, αλλιώς δεν γίνεται να πάρουν το πρωτάθλημα".

"Να καταλάβουν
κάποιοι που βρίσκονται"

Με την σειρά του ο τεχνικός των "κυανολεύκων" Αντώνης Μαυρέας τόνισε: "Είμαι φοβερά εκνευρισμένος και ειλικρινά ντρέπομαι με τέτοιες εμφανίσεις. Παίρνω εγώ την ευθύνη για την ήττα, αλλά και
οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν πως έχουν μεγαλύτερες ευθύνες και πρέπει να είναι πιο υπεύθυνοι, πιο συνεπείς και να καταλάβουν πως με τέτοιες εμφανίσεις υποτιμούν τους εαυτούς τους.
Η υπομονή έχει και τα όρια της και από εδώ και πέρα τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα… Οποιος δεν αντέχει την πίεση του πρωταθλητισμού θα πάει σπίτι του! Εχω χάσει πάρα πολλές μάχες στη ζωή μου, αλλά δεν το έχω βάλει ποτέ κάτω.
Εχω μάθει να παλεύω και αυτό θέλω από τους ποδοσφαιριστές μου.
Για μας τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα, δεν έχει τελειώσει τίποτα και ένας πολύ καλός και σοβαρός Εθνικός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
Εχουμε όλα τα φόντα να πάμε μέχρι τέλους, αλλά πρέπει πολύ γρήγορα να συνέλθουν κάποιοι που δεν έχουν καταλάβει που βρίσκονται".

Πρώτη μεταγραφή
ο Οθ. Εμμανουήλ

Στα μεταγραφικά πρώτη κίνηση του Εθνικού Μελιγαλά ήταν ο έμπειρος αμυντικός Οθωνας Εμμανουήλ που τα τελευταία χρόνια έπαιζε σε ομάδα της Κω, ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί και πάλι με τον Μαυρέα στον Αστέρα Αρφαρών.
Ακόμη η ομάδα του Μελιγαλά θα αποκτήσει άλλους δύο μεσοεπιθετικούς και βρίσκεται κοντά σε έναν που παίζει σε ομάδα
Α' τοπικής Μεσσηνίας.
Οσον αφορά την περίπτωση του Ρουμάνου επιθετικού Ιονάτ Μπάλμπα για την ώρα έχει κολλήσει λόγω… γραφειοκρατίας, όμως οι άνθρωποι του Εθνικού ακόμη το παλεύουν.