Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2018 15:41

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Θετικά δείγματα στο πρώτο επίσημο ματς

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Θετικά δείγματα στο πρώτο επίσημο ματς

 

Στο πρώτο του επίσημο ματς της σεζόν ο Απόλλωνας άφησε θετικές εντυπώσεις και είχε και την ουσία, καθώς νίκησε το Σάββατο το Διαβολίτσι με 3-1.

Μια νίκη που δίνει την πρόκριση στους “8” του κυπέλλου Μεσσηνίας, αλλά και ψυχολογία για τη συνέχεια, μιας και επιτεύχθηκε απέναντι σε μια ομάδα που ενισχύθηκε και θα πρωταγωνιστήσει στην Α’ τοπική.

Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος περίμενε και αυτός να δει τι εικόνα θα παρουσιάσουν οι παίκτες του σ’ ένα επίσημο παιχνίδι, μιας και ο Απόλλωνας προκρίθηκε χωρίς αγώνα στους “16”. Ο ικανός τεχνικός δηλώνει στην “Ελευθερία” ότι: “Το δείγμα ήταν θετικό και η πρόκριση πολύ σημαντική. Αντιδράσαμε καλά στην πίεση που δεχτήκαμε για ένα τέταρτο στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια ανεβάσαμε στροφές και επιβάλλαμε πλήρως το ρυθμό μας στο δεύτερο μέρος. Το Διαβολίτσι έχει έμπειρους και καλούς παίκτες και θα μας βοηθήσει ψυχολογικά αυτή η πρόκριση”.

Το επόμενο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο Απόλλωνας στο δρόμο για τα ημιτελικά είναι η Ανδρούσα, σε νοκ – άουτ ματς που θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι ο Σπανός πήρε χρόνο συμμετοχής, ενώ επέστρεψε και ο Στάθης Τσουλάκος.

Πιθανότητες συμμετοχής έχουν και οι Κουλουμπός, Μπάκας. Εκτός πλάνων παραμένει ο Βασιλόπουλος.

Νέα κίνηση με Λούτα

Παίκτης του Απόλλωνα θα είναι τη νέα σεζόν ο Τζόις Λούτα, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο Ασπρόχωμα.

Ο Τ. Σακελλαρόπουλος έχει έτσι μία ακόμα λύση για το κέντρο της άμυνας, ενώ ενδέχεται να γίνει και άλλη μεταγραφή.