Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 18:16

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Ενισχύθηκε για να ανέβει

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Ενισχύθηκε για να ανέβει

 

Με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο – επιστροφή στην Α1 τοπική προετοιμάζεται ο Μεσσηνιακός.

Οι “πράσινοι”, που τερμάτισαν πέρυσι στην 6η θέση του α’ ομίλου της Β’ τοπικής, ενισχύθηκαν αυτό το καλοκαίρι ώστε να πάρουν το πρωτάθλημα.

Κάτι που τόνισε άλλωστε και ο Σταύρος Χριστόπουλος στην πρόσφατη επίσημη παρουσίαση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

“Στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο. Θα δουλέψουμε γι αυτό και πιστεύω να μας βοηθήσουν και τα νέα παιδιά. Πιστεύω ότι είμαστε υπερπλήρεις και στο τέλος της σεζόν θα είμαστε πρωταθλητές. Πρέπει να είστε υπερήφανοι που είστε στο Μεσσηνιακό”, είπε στους παίκτες του ο προπονητής του Μεσσηνιακού, που απέκτησε στη θερινή μεταγραφική περίοδο τους Παπαδέα, Σακκά, Γιακουμή, Καπακλή, Νινιό και Αλευρά.

Ο Στ. Χριστόπουλος είναι ικανοποιημένος από τη συμμετοχή και τη διάθεση στην προετοιμασία και αισιοδοξεί ότι η ομάδα του θα εμφανιστεί έτοιμη στο πρωτάθλημα.

Δύο φιλικά

Μέχρι να ξεκινήσει η Β’ τοπική (7 Οκτωβρίου) υπάρχει ακόμα χρόνος και γι’ αυτό ο Μεσσηνιακός θα δώσει σήμερα και την Κυριακή δύο φιλικά με την Ακαδημία Πάμισος και τα Λέικα, αντίστοιχα. Το σημερινό θα γίνει στη Μεσσήνη και το κυριακάτικο με τα Λέικα στο “Γ. Λουκαρέας”, αμφότερα στις 5 μ.μ. Πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι να δοθούν και άλλα φιλικά την επόμενη εβδομάδα, που θα βοηθήσουν στο μοντάρισμα της ομάδας.