Δευτέρα, 24 Σεπτέμβριος 2018 14:58

Στην Καλαμάτα σήμερα οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ για φιλικό με τους All Star Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον

 

Την Καλαμάτα θα επισκεφθούν σήμερα οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ. Η ομάδα της Αθήνας θα έρθει στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα προκειμένου να παίξει φιλικό αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο (4 μ.μ.) με την ομάδα All Star Μεσσηνίας για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ο αγώνας γίνεται για την ενίσχυση του Γιώργου Μητσέα, ο οποίος μετά από τροχαίο βρίσκεται σε πολύ δυσχερή κατάσταση. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στον Γιώργο για να τον βοηθήσουν στη "μάχη" που δίνει.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, με την ΑΕΚ αναμένονται σήμερα στην Καλαμάτα οι Παπαϊωάννου, Αρδίζογλου, Μανωλάς, Μπατίστα, Καραφέσκος, Νεστορίδης, Τόσκας, Γεωργέας, Αντωνόπουλος, Σιμιγδαλάς, Νικολαϊδης, Καρακίδης, Σεραφείδης, Πομώνης, Μαύρος και Σταματιάδης.

Από πλευράς της Μεσσηνιακής ομάδας, ο προπονητής Αντώνης Χατζηαγγελής έχει προσκαλέσει για το ματς τους Κουτίβα, Αλευρά, Μουστάκα, Μαρινάκη, Μπάλλα, Μάνα, Τάσο Χατζηαγγελή, Μπλέτσα, Γιακουμή, Χριστόπουλο, Κουτελιάρη, Διαμαντή, Γκούνη, Γουρδέα, Παναγόπουλο, Αγ. Χριστόπουλο.