Τρίτη, 25 Σεπτέμβριος 2018 12:06

Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ 3-1 τους All Star Μεσσηνίας σε φιλικό για φιλανθρωπικό σκοπό (βίντεο-φωτό)

Γράφτηκε από τον
Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ 3-1 τους All Star Μεσσηνίας σε φιλικό για φιλανθρωπικό σκοπό (βίντεο-φωτό)

Για μία ακόμα χρονιά οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των All Star Μεσσηνίας και βρέθηκαν χθες στην Καλαμάτα για να δώσουν φιλικό για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το φετινό ματς έγινε για την ενίσχυση του Γιώργου Μητσέα, ο οποίος μετά από τροχαίο βρίσκεται σε δυσχερή κατάσταση.

Η Ενωση παρά τις πολλές απουσίες επικράτησε με 3-1 στο φιλικό που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Ο Δαδίτσος άνοιξε και έκλεισε το σκορ, ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης- αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη και έδωσε στο φινάλε και έτοιμο γκολ στο Δαδίτσο, που σκόραρε σε κενή εστία, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Ο Δαδίτσος είχε ακόμα δοκάρι με το σκορ στο 1-2. Το γκολ της μεσσηνιακής ομάδας, που μείωσε προσωρινά σε 1-2, πέτυχε ο Γιακουμής. Να σημειωθεί ότι με τους φιλοξενούμενους στην αρχική 11άδα έπαιξε ο Μιχάλης Πολυμενέας, μιας και η ΑΕΚ δεν είχε διαθέσιμο τερματοφύλακα, αλλά και ο Τάσος Χατζηαγγελής.

Από τη σύνθεση της ΑΕΚ που βρέθηκε χθες στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα ξεχωρίζουν ο Αρδίζογλου που αγωνίστηκε από το 1972 έως το 1985 στο Δικέφαλο, ο Γεωργιάδης που έπαιξε από το 1985, έως το 1992 και στη συνέχεια φόρεσε και τη φανέλα της “Μαύρης Θύελλας”, ο Πορφύρης (έπαιξε στην ΑΕΚ από το 1981 έως το 1986) και ο Παπαθεοδώρου (1968-1975). Μετά τον αγώνα, ακολούθησε δεξίωση προς τιμήν της ΑΕΚ στο “Ναυτίλο”.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Μπιστικέας, που έχει ιδρύσει την ομάδα των All Star Μεσσηνίας, που στο παρελθόν έχουν παίξει ακόμα με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Απόλλωνα και Εθνική Ελλάδας, μιλώντας στο “Notosport” για το χθεσινό φιλικό είπε: “ Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά της ΑΕΚ και ιδιαίτερα το Μιχάλη Σιμιγδαλά που όταν σηκώνω το ακουστικό και τον καλώ πάντα ανταποκρίνεται. Το φιλικό γίνεται για το Γιώργο Μητσέα, που έπαθε σοβαρή ζημιά σε τροχαίο. Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ έρχονται κάθε χρόνο στην Καλαμάτα και το ματς έχει γίνει θεσμός. Πάντα παίζουμε για φιλανθρωπικό σκοπό και πιστεύω ότι ο κόσμος βοήθησε και φέτος”.

Χορηγός των All Star Μεσσηνίας ήταν το Γραφείο Τελετών Βρυώνης.

Το φιλικό διαιτήτευσε ο Θεολόγος με βοηθούς τους Μακρή και Αθανασόπουλο.

ALL STAR ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Κουτίβας, Βασιλάκης, Κουτρής, Κουρεντζής, Μαντούκας, Παναγόπουλος, Μπάλλας, Κουλετιάρης, Γιακουμής, Γκούνης, Χριστόπουλος. Επαιξε και ο Τσουτσουράκης.

ΑΕΚ: Πολυμενέας, Παπαθεοδώρου, Χατζηαγγελής, Ζήσης, Ζάρκος, Μουρίκης, Αρδίζογλου, Παντελίδης, Πορφύρης, Γεωργιάδης, Δαδίτσος. Επαιξαν και οι Σεβαστόπουλος, Νταουντάκης.