Τρίτη, 25 Σεπτέμβριος 2018 12:39

Στροφή στο πρωτάθλημα η “Μαύρη Θύελλα”

Γράφτηκε από τον

 

Η νίκη στην παράταση με 2-1 επί του Παμίσου την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού έφερε την “Μαύρη Θύελλα” στους “4” του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Μετά τις εύκολες νίκες στους προηγούμενους γύρους με Χανδριναϊκό (7-0) και Εράνη (4-0) η Καλαμάτα προχθές είχε σαφώς πιο δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα ίδιας κατηγορίας. Η ατυχία με τα τρία δοκάρια και η δυστοκία σε κάποιες φάσεις δεν της επέτρεψαν να φτάσει πιο εύκολα στη νίκη, ωστόσο κατάφερε έστω και στην παράταση να πάρει την πρόκριση που της δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει τον τίτλο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Από χθες ωστόσο η προσοχή των “μελανόλευκων” στρέφεται αποκλειστικά στο μεγάλο φετινό στόχο που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Την Κυριακή στις 4 μ.μ. η Καλαμάτα θα φιλοξενηθεί από την περσινή πρωταθλήτρια Αργολίδας Ενωση Λέρνας με στόχο να ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα και να δείξει εξ αρχής ότι θα είναι το φαβορί για τον τίτλο στον 8ο όμιλο φέτος.

Με απουσίες σε γήπεδο

με πλαστικό τάπητα

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κιβερίου που διαθέτει πλαστικό τάπητα και είναι αρκετά μικρό, στοιχεία που γνωρίζουν στην “Μαύρη Θύελλα” και προετοιμάζονται κατάλληλα. Η Ενωση Λέρνας είναι μια αρκετά νεανική ομάδα χωρίς πολύ μεγάλα ονόματα που ξεκινά με στόχο την παραμονή, ωστόσο οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν παγίδες και στην Καλαμάτα γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο την Κυριακή.

Παράλληλα, η Μεσσηνιακή ομάδα έχει και τα δικά της προβλήματα καθώς αρκετοί παίκτες δεν θα είναι στην διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου. Ο Μαστραντωνάκης που αποβλήθηκε την Κυριακή είναι τιμωρημένος ενώ εκτός μάχης είναι σίγουρα ο τραυματίας Νταγκούλου. Επιπλέον τα δελτία των Μάρκοβιτς και Κάρλος δεν έχουν εκδοθεί ακόμη, κάτι που είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί εντός της εβδομάδας. Τέλος, ο Ψάνης που δεν έπαιξε την Κυριακή λόγω τραυματισμού, χθες έκανε θεραπεία και τα επόμενα 24ώρα θα φανεί αν θα είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής.

Ανακοίνωση για την

επίθεση σε Κωνσταντινέα

Η διοίκηση της Καλαμάτας με ανακοίνωση της καταδικάζει την επίθεση στον Πέτρο Κωνσταντινέα, τονίζοντας παράλληλα ότι ο σύλλογος θα προσφύγει στην δικαιοσύνη για κάθε κάθε απόπειρα ανάμειξης του συλλόγου στην επίθεση.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η Διοίκηση και τα μέλη του ΠΣ «Η Καλαμάτα» καταδικάζουν οποιαδήποτε μορφής βία και δεν εμπλέκονται ούτε ενθαρρύνουν τέτοια φαινόμενα. Τέτοιες πρακτικές δεν έχουν θέση ούτε στον Αθλητισμό ούτε στην Δημοκρατία.

Τέλος, κάθε απόπειρα ανάμειξης του Συλλόγου μας στην επίθεση κατά του κ. Κωνσταντινέα, είναι αβάσιμη και δημιουργεί σκόπιμη παραπληροφόρηση, για την οποία ο Σύλλογός μας θα προσφύγει άμεσα στην Δικαιοσύνη”.