Τρίτη, 25 Σεπτέμβριος 2018 13:50

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία

 

Ο Πάμισος έφθασε πέρυσι στην πηγή, αλλά δεν ήπιε... νερό χάνοντας την κούπα στην παράταση από την Καλαμάτα, με την οποία αναμετρήθηκε φέτος νωρίτερα και συγκεκριμένα στον προχθεσινό προημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Το αποτέλεσμα όμως ήταν και πάλι το ίδιο, ήττα στην παράταση, με τη διαφορά ότι οι Νησιώτες θεωρούν ότι αυτή τη φορά η διαιτησία έκρινε το αποτέλεσμα.

Ο Πάμισος εξέδωσε μετά το ματς ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Αλεξέα και του α’ βοηθού Γκούμα, εκτιμώντας ότι με τις αποφάσεις τους αλλοίωσαν το αποτέλεσμα. Στη Μεσσήνη υπάρχει δυσαρέσκεια και για την ΕΠΣΜ και ιδιαίτερα για τον πρόεδρο της Ενωσης Βασίλη Σπηλιώτη, τον οποίο θεωρούν ότι είναι ηθικός αυτουργός γι’ αυτό που συνέβη στον κυριακάτικο αγώνα.

Είχε προηγηθεί βέβαια την Παρασκευή και η απόφαση απόρριψης της ένστασης που κατέθεσε ο Πάμισος κατά της Καλαμάτας για εκπρόθεσμη συμμετοχή στο κύπελλο Μεσσηνίας. Οι “πράσινοι’ δεν έχουν αποφασίσει πάντως αν θα δώσουν συνέχεια στο θέμα, προσφεύγοντας στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Το βέβαιο είναι ότι εμμένουν στη θέση τους να απομακρυνθεί ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παμίσου για τη διαιτησία στον κυριακάτικο αγώνα με την Καλαμάτα αναφέρει: “Στιγμές απείρου κάλλους από τον διαιτητή Ηλία Αλεξέα βιώσαμε σήμερα στο «Στ. Παπαδόπουλος». Ο επιπέδου Superleague ρέφερι & ο βοηθός του Νίκος Γκούμας αδίκησαν ολοφάνερα την ομάδα μας στις κάτωθι φάσεις για τις οποίες διαμαρτυρόμαστε έντονα πως έκριναν το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα:

- Στο 30ο λεπτό δεν αποβάλλει τον Φουάση για αγκωνιά εκτός φάσης στον Βλάχο και στην επόμενη αμέσως φάση δείχνει με χαρακτηριστική ευκολία την κάρτα στο νεαρό άσο του Παμίσου.

- Στο 40ο λεπτό δεν αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Τσόπελα για σκληρό τάκλιν με τα δυο πόδια από πίσω σε παίκτη του Παμίσου. Ο Τσόπελας είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα νωρίτερα.

- Στην φάση του πέναλτι, ο Φουάσης ανατρέπει τον -σε προφανή θέση για γκολ- Αριστομενόπουλο. Αν δεν θέλετε απευθείας κόκκινη κύριε Αλεξέα, μπορείτε την δεύτερη κίτρινη.

- Στο 98ο λεπτό δεν δίνει καταφανέστατο πέναλτι και κάρτα σε χέρι του Αλιατίδη μετά από σέντρα του Πορή με το σκορ στο 1-1.

- Ο επόπτης Γκούμας δεν υποδεικνύει (λανθασμένα) φαουλ στον Πορή. Από το στημένο αυτό ξεκινά η φάση του 2-1.

- Στο 118’ δεν δίνει καταφανέστατο πέναλτι σε ανατροπή του Δοδοντσάκη”.

Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, ο Πάμισος στρέφει πλέον την προσοχή του στο πρωτάθλημα, που ξεκινά αυτή την Κυριακή με τους Νησιώτες να υποδέχονται στην πρεμιέρα την Πελλάνα Καστορείου από τη Λακωνία.