Τετάρτη, 26 Σεπτέμβριος 2018 13:57

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος ο Πάμισος

Γράφτηκε από τον

 

Στα προημιτελικά σταμάτησε φέτος η πορεία του Παμίσου στο κύπελλο Μεσσηνίας, καθώς ηττήθηκε την Κυριακή στην παράταση με 2-1 από την κάτοχο του τροπαίου “Μαύρη Θύελλα”.

Η ομάδα της Μεσσήνης εξέφρασε πάντως μέσω ανακοίνωσης, πολλά παράπονα για τη διαιτησία, η οποία θεωρεί ότι καθόρισε το αποτέλεσμα. Οπως και να ‘χει, το κύπελλο τελείωσε για τους Νησιώτες, που κινούνται πλέον σε ρυθμούς πρωταθλήματος, μιας και την Κυριακή ξεκινά η Γ’ εθνική.

Ο Πάμισος θα υποδεχτεί στην πρεμιέρα την Πελλάνα Καστορείου από τη Λακωνία και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους Λάκωνες θα συνεχιστεί σήμερα με διπλή προπόνηση (πρωί – απόγευμα). Τα προβλήματα έχουν να κάνουν με τους Νινιό, Σαραντόπουλο οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες από το μεσσηνιακό ντέρμπι και θα φανεί σήμερα σε τι κατάσταση βρίσκονται, αφού χθες ο Νίκος Κακαλέτρης είχε δώσει ρεπό. Από εκεί και πέρα, δεν έχουν εκδοθεί ακόμα τα δελτία των Καρβάλιο, Ρήγα και Οδεμισιώτη ώστε να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής.

Τέλος, εντός της εβδομάδας αναμένονται νέες μεταγραφές στον Πάμισο, που χρειάζεται ενίσχυση για να φανεί ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.