Τετάρτη, 26 Σεπτέμβριος 2018 14:24

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Χαμόγελα για τις εμφανίσεις και την πορεία στο κύπελλο

Γράφτηκε από τον

Οπως στο κύπελλο, έτσι και στο πρωτάθλημα, ο Απόλλωνας Καλαμάτας δεν θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα, μιας και ο προσεχής αντίπαλος του Α.Ο. Φαραί αποφάσισε να μην κατέβει στην Α’ τοπική.

Το ίδιο είχε συμβεί ως γνωστόν και το καλοκαίρι με το Ασπρόχωμα και ο Απόλλωνας προκρίθηκε τότε χωρίς αγώνες στους “16” του κυπέλλου Μεσσηνίας. Στο πρωτάθλημα θα έχει ρεπό αυτή την Κυριακή και ουσιαστικά προετοιμάζεται από τώρα για το εντός έδρας παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με αντίπαλο την Κυπαρισσία.

Πρόθεση του Τάκη Σακελλαρόπουλου είναι να δοθεί φιλικό παιχνίδι μέσα στο Σαββατοκύριακο ώστε να διατηρηθούν οι παίκτες του σε εγρήγορση. Ο προπονητής του Απόλλωνα είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και φυσικά την πρόκριση στο σαββατιάτικο ματς απέναντι στην Ανδρούσα, η οποία ήρθε μάλιστα με ανατροπή. Ο Τ. Σακελλαρόπουλος βλέπει ότι η ομάδα του βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αποκλείοντας κατά σειρά το Διαβολίτσι και την Ανδρούσα, δύο ομάδες, που όπως λέει, θα πρωταγωνιστήσουν στην Α’ τοπική. Ακόμα έκανε ιδιαίτερη μνεία και στον Αποστόλη Τρικουράκη, που “μετά από απουσία ενός χρόνου, αποδεικνύει ότι είναι πολύ καλή επιλογή για εμάς”. Ο Απόλλωνας με τη νίκη επί της Ανδρούσας προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας. Το τελευταίο εμπόδιο πριν από τον τελικό είναι ο Τσικλητήρας Πύλου σε διπλές αναμετρήσεις. Στην παρούσα φάση βέβαια το κύπελλο περνά σε δεύτερη μοίρα, με δεδομένο ότι αρχίζει το πρωτάθλημα, αν και για τον Απόλλωνα η πρεμιέρα θα καθυστερήσει μία εβδομάδα.