Τετάρτη, 26 Σεπτέμβριος 2018 14:52

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: “Είναι μια ιστορική στιγμή”, λέει ο Κεράνης για την πρόκριση στους "4"

Γράφτηκε από τον

Εγραψε ιστορία η Α.Ε. Μάνης την Κυριακή στο γήπεδο των Γαργαλιάνων, καθώς προκρίθηκε για πρώτη φορά στα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι νεοφώτιστοι στην Α’ τοπική νίκησαν με 6-5 στα πέναλτι τον Τέλλο Αγρα και στους “4” θα αντιμετωπίσουν σε διπλά παιχνίδια την κάτοχο του τροπαίου “Μαύρη Θύελλα”.

Η Α.Ε. Μάνης για να φθάσει σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία χρειάστηκε τη “ρώσικη ρουλέτα”, μιας και ο κανονικός αγώνας και η παράταση ολοκληρώθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, ενώ στη συνέχεια εκτελέστηκαν 16 πέναλτι.

“Ηταν ένα συναρπαστικό ματς, το οποίο το χάρηκε όλος ο κόσμος, με αλλαγή συναισθημάτων στην κανονική διάρκεια και στα πέναλτι. Ο πιο τυχερός στα πέναλτι πήρε τη νίκη”, λέει αρχικά στην “Ελευθερία” ο Φραγκίσκος Κεράνης για τον νοκ – άουτ προημιτελικό με τον Τέλλο Αγρα και προσθέτει:

“Είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα της Μάνης. Για πρώτη φορά είμαστε στα ημιτελικά και θα παίξουμε δύο παιχνίδια απέναντι στη μεγάλη “Μαύρη Θύελλα”. Θα κοιτάξουμε πάνω απ’ όλα να το ευχαριστηθούν οι παίκτες. Θα είναι μια γιορτή για τη Μάνη αυτά τα παιχνίδια και δεν υπάρχει άγχος”.

Ο προπονητής της ΑΕΜ απένειμε στη συνέχεια τα εύσημα στους παίκτες του για την πορεία μέχρι σήμερα στο κύπελλο Μεσσηνίας:

“Αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά για τη προσήλωση που δείχνουν στις προπονήσεις και τους αγώνες.

Κάνουν πάντα αυτό που ζητάμε και πιστεύω σε ανάλογη συνέχεια. Με τον Τέλλο Αγρα είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είναι μια σημαντική πρόκριση σε μια πολύ δύσκολη έδρα”.

Την Κυριακή το δεύτερο ραντεβού με Τέλλο Αγρα

Ο Τέλλος Αγρας θα βρεθεί την Κυριακή ξανά στο δρόμο της Α.Ε. Μάνης, αυτή τη φορά στην Καλαμάτα για την πρεμιέρα της Α’ τοπικής. Η Α.Ε.Μ. θα υποδεχτεί στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας την ομάδα των Γαργαλιάνων και θέλει να πανηγυρίσει και πάλι στο φινάλε. Ο Φραγκίσκος Κεράνης ξεκαθαρίζει πάντως ότι θα είναι τελείως διαφορετικό ματς και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Νοκ – άουτ για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει τεθεί ο Τζίφας που υπέστη θλάση στο δικέφαλο και ο Χατζηπαναγιώτης, που είναι στο στάδιο της αποθεραπείας. Ακόμα κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του Μπεγέτη λόγω τραυματισμού.