Πέμπτη, 27 Σεπτέμβριος 2018 13:19

ΠΑΜΙΣΟΣ: Πήρε Τσάμη για τα γκολπόστ, “χάλασε” του Μπεσσή

Γράφτηκε από τον

Την εστία του Παμίσου θα υπερασπίζεται τη νέα σεζόν ο Γιώργος Τσάμης.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Αμαλιάδας και έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση των “πρασίνων”, που έκλεισαν έτσι την τριάδα των γκολκίπερ (Τρακάκης, Καπατσώρης οι άλλοι δύο). Στον αντίποδα η μεταγραφή του Παναγιώτη Μπεσσή παρότι είχε ανακοινωθεί, τελικά “χάλασε” και ο πρώην γκολκίπερ της “Μαύρης Θύελλας” αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οσο για τον νεοαποκτηθέντα Γιώργο Τσάμη, ήταν πέρυσι βασικό στέλεχος του Αστέρα Αμαλιάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ακαδημία Ποδ. Λαμίας, Αγρότη Λιανοκλαδίου, ΑΣ Λαμία, Απεραντιακό, Αναγέννηση Καρδίτσας και ΠΑΣ Λαμία.

Με την εμπειρία του ο Λαμιώτης πορτιέρο αναμένεται να βοηθήσει τον Πάμισο στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, που αρχίζει την Κυριακή. Αυτή δεν θα είναι πάντως η τελευταία προσθήκη για τους Νησιώτες, που έχουν στα “σκαριά” και άλλες μεταγραφές.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ηπροετοιμασία για την πρεμιέρα με την Πελλάνα Καστορείου έχει μπει στην τελική ευθεία.

Ο Πάμισος ξεκινά εντός έδρας το πρωτάθλημα και θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς, παρότι ενδέχεται να αγωνιστεί με ελλείψεις, μιας και δύσκολα θα εκδοθεί το δελτίο του Καρβάλιο, ενώ δεν έχουν βγει ακόμα και τα δελτία του Τσάμη και του Οδεμισιώτη.