Πέμπτη, 27 Σεπτέμβριος 2018 13:51

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες”, λέει ο Παλαμάρας εν όψει Αβίας

Γράφτηκε από τον

 

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος προετοιμάζεται το Διαβολίτσι. Ο ΑΟΔ θα υποδεχτεί την Κυριακή στις 4.30 μ.μ. την Α.Ε. Αβίας, που μετά από απουσία ενός χρόνου, επέστρεψε στην Α’ τοπική.

Oι γηπεδούχοι βάση ρόστερ, μπάτζετ, αλλά και στόχων, έχουν θεωρητικά τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά ο Κώστας Παλαμάρας προειδοποιεί τους παίκτες του. “Ολες οι πρεμιέρες είναι δύσκολες και κρύβουν παγίδες. Η Αβία έχει έμπειρους και δυνατούς παίκτες, αλλά και καλό προπονητή. Γι’ αυτό και χρειάζεται να δείξουμε μεγάλη προσοχή. Θέλουμε σίγουρα να ξεκινήσουμε με νίκη”, λέει ο προπονητής του ΑΟΔ που ενισχύθηκε αισθητά το καλοκαίρι και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει.

Εκτός πλάνων για το εντός έδρας ματς της Κυριακής είναι ο τιμωρημένος Τζανετέας, ενώ υπάρχουν και δύο ερωτηματικά. Ο Σταματελόπουλος έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο Λιόλιος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και η συμμετοχή τους κρίνεται αμφίβολη. Τέλος να σημειωθεί ότι το Διαβολίτσι μετά την ήττα – αποκλεισμό από τον Απόλλωνα έδωσε φιλικά ματς με Δώριο, Ηρακλή Καλαμάτας και Πάμισο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την πρεμιέρα της Α’ τοπικής.