Πέμπτη, 27 Σεπτέμβριος 2018 14:58

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Μόνο νίκη με Ομόνοια παρά τις απουσίες

Γράφτηκε από τον

 

Αν και προηγήθηκε η Ανδρούσα γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Απόλλωνα το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο του Ασπροχώματος και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν χωρίς πέντε παίκτες, ενώ στο ξεκίνημα τραυματίστηκε και ο Τσώνης.

“Οι πολλές απουσίες επηρέασαν το στιλ παιχνιδιού, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για την ήττα. Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος και προκρίθηκε δίκαια”, λέει στην “Ελευθερία” ο Νίκος Γεωργακλής για τον πρόσφατο προημιτελικό.

Ο προπονητής της Ανδρούσας εφιστά πλέον την προσοχή των παικτών του στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στον αγώνα με την Ομόνοια. “Η νίκη για εμάς είναι μονόδρομος. Θεωρητικά είμαστε καλύτεροι από την Ομόνοια και πρέπει να το αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί ια να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Το ματς με την Ομόνοια έχει οριστεί για την Κυριακή στις 4.30 μ.μ. στο γήπεδο της Ανδρούσας. Να σημειωθεί ότι και οι καλαματιανοί προέρχονται από ήττα – αποκλεισμό στο κύπελλο με 4-0 από τον Τσικλητήρα Πύλου.

Η Ανδρούσα θα αγωνιστεί και πάλι με σημαντικές απουσίες, καθώς νοκ – άουτ έχουν τεθεί οι Γκούνης και Τσώνης, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιάννη Καλογερόπουλου. Αναμένεται πάντως να είναι διαθέσιμοι οι Μπερερής και Θεοδοσόπουλος, που απουσίαζαν με τον Απόλλωνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ακόμα εκδόθηκε το δελτίο του Τριανταφυλλίδη και έχει δικαίωμα συμμετοχής στην πρεμιέρα.