Παρασκευή, 28 Σεπτέμβριος 2018 11:52

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Διήμερο προπονήσεων σε πλαστικό εν όψει Λέρνας

Γράφτηκε από τον

Οι γηπεδικές και οι καιρικές συνθήκες είναι αυτές που προβληματίζουν περισσότερο από τον αντίπαλο την Καλαμάτα εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Η “Μαύρη Θύελλα” θα αναμετρηθεί την Κυριακή με την Ενωση Λέρνας στο γήπεδο του Κιβερίου, το οποίο είναι μικρό και έχει πλαστικό τάπητα. Γι’ αυτό και ο Γιάννης Χριστόπουλος επέλεξε η σημερινή και η αυριανή προπόνηση να γίνουν στο Ασπρόχωμα προκειμένου να προσαρμοστούν οι παίκτες στον πλαστικό τάπητα. Από εκεί και πέρα, ελπίζουν ο καιρός να είναι σύμμαχος μεθαύριο ώστε η Καλαμάτα να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα, ,μιας και υπερέχει ποιοτικά από τους νεοφώτιστους στη Γ’ εθνική. Η ομάδα της Αργολίδας θα έχει βέβαια ενθουσιασμό απέναντι στη μεγάλη της αντίπαλο, αλλά το ματς εξαρτάται καθαρά από την απόδοση των παικτών της Καλαμάτας.

Εκτός πλάνων για την πρεμιέρα είναι ο Μαστραντωνάκης, που σκόραρε το νικητήριο γκολ με τον Πάμισο, αλλά αποβλήθηκε, καθώς και ο τραυματίας Νταγκούλου, του οποίου άλλωστε δεν έχει εκδοθεί και το δελτίο του.

Το ίδιο ισχύει και για τους Βραζιλιάνους Κάρλος, Μάτα, Στρέζα, αλλά και τον Μάρκοβιτς. Ακόμα δεν θα αγωνιστεί ο Ψάνης, ο οποίος λόγω προβλήματος στο ισχίο ακολουθεί όλη την εβδομάδα ατομικό πρόγραμμα.