Πέμπτη, 09 Ιανουάριος 2014 18:39

ΟΜΟΝΟΙΑ: Σίγουρος ο Μπουραντώνης για την παραμονή

Γράφτηκε από τον

Μετά από 2,5 μήνες η Ομόνοια γεύτηκε το περασμένο Σάββατο τη χαρά της νίκης στο ματς με τη Σπερχογεία (2-1) και ξεκόλλησε από τη τελευταία θέση της Α' τοπικής. Η καλαματιανή ομάδα είχε να πανηγυρίσει από το ματς του Οκτωβρίου με τη Μεθώνη (2-0) ή αλλιώς δέκα ολόκληρες αγωνιστικές.


"Ηταν μια νίκη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε το 2014, όπως το ξεκινήσαμε", λέει στο "Ν" ο Σ. Μπουραντώνης για τη μόλις δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, Ο προπονητής της Ομόνοιας είναι πάντως πεπεισμένος ότι η ομάδα του θα ανανεώσει τη θητεία της στην Α' τοπική.
"Το έχω ξαναπεί ότι η ομάδα έχει δυνατότητες και θα συνέλθει. Είμαι απόλυτα σίγουρος πως θα μείνουμε στην Α' τοπική και θα αναρριχηθούμε σύντομα στη βαθμολογία".
Η συνέχεια για την Ομόνοια περιλαμβάνει το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, με το οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος. Ο Σ. Μπουραντώνης δηλώνει ότι: "Είναι ένα ντέρμπι, όπου θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και αν μπορέσουμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Θα παίξει ρόλο και η τύχη σ' αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας είναι οι βαθμοί ή ο βαθμός".
Εκτός πλάνων για τη κυριακάτικη αναμέτρηση είναι ο τραυματίας Κάππος και ο Σταματόπουλος που έχει τιμωρηθεί από τη διοίκηση για πειθαρχικό παράπτωμα. Το θετικό είναι ότι έχουν μπει στις προπονήσεις οι Καλογερόπουλος, Σπυρόπουλος, Ασημακόπουλος.
Μεταγραφικά, ο Χατζηπαναγιώτης αναμένεται μετά το ματς με τον Απόλλωνα να ενσωματωθεί στην προετοιμασία, ενώ η περίπτωση του Τζανετάκου θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, διότι είναι αβέβαιο αν ο παίκτης αποχωρήσει από το Αιγάλεω.