Πέμπτη, 09 Ιανουάριος 2014 18:42

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: "Μπορούσαμε να είμαστε ψηλότερα", λέει ο Κ. Καλογερόπουλος

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η Ανδρούσα στο πρώτο ματς του νέου έτους με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Οι νεοφώτιστοι έφθασαν τους 19 βαθμούς και φιγουράρουν στην 7η θέση, όντας από τις ευχάριστες εκπλήξεις της Α' τοπικής.

Ο στόχος βέβαια δεν είναι άλλος από την παραμονή και παρά το + 7 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ο Κώστας Καλογερόπουλος δηλώνει ότι: "Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Εχουμε δρόμο μπροστά μας και η διάρκεια είναι αυτή που κάνει τις ομάδες. Ολα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και πρέπει να έχουμε τα κεφάλια κάτω για να μπορέσουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία".
Ο προπονητής της Ανδρούσας δηλώνει πάντως ότι: "Προσωπικά εγώ περίμενα αυτή την πορεία. Μπορούσαμε να είμαστε και ψηλότερα στη βαθμολογία αν είχαμε λίγο τύχη, διότι τέσσερα παιχνίδια τα χάσαμε στο 90. Μας αδικεί η βαθμολογική μας συγκομιδή".
Ο Κ. Καλογερόπουλος αναφέρθηκε και στο κυριακάτικο ματς με τον Πάμισο στη Μεσσήνη, το οποίο είναι ιδιαίτερο γι' αυτόν, καθώς με τους Νησιώτες έχει γευτεί μεγάλες στιγμές και έχει διατελέσει αρχηγός στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.
Την Κυριακή όμως θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος ως προπονητής με την ομάδα που υπηρέτησε για 11 χρόνια: "Είναι ένα παιχνίδι που έχει ιδιαιτερότητες. Ο Πάμισος έχει μετά την Καλαμάτα την πιο βαριά φανέλα στο νομό. Εχει διαφορετικούς στόχους από εμάς και τον πρώτο λόγο. Θα προσπαθήσουμε όμως να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε", καταλήγει ο Καλογερόπουλος.
Εκτός πλάνων για τον Πάμισο είναι ο τιμωρημένος Κατζιλιέρης, ενώ αντίθετα θα είναι διαθέσιμος ο Βασίλης Μουλαβασίλης που αποκτήθηκε από την ομάδα της Μεσσήνης.