Πέμπτη, 09 Ιανουάριος 2014 18:44

"Καυτός"... Γενάρης για το Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον

Πέντε συνεχόμενες νίκες μετρά ο Μεσσηνιακός και έχει ανέβει για πρώτη φορά φέτος στην 3η θέση του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής. Οι καλαματιανοί απέχουν βέβαια οχτώ βαθμούς από την πρωτοπόρο Α.Ε. Καραϊσκάκης, αλλά ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε ο πρώτος γύρος. Για την ακρίβεια μένουν τρεις αγωνιστικές, τα αποτελέσματα των οποίων θα καθορίσουν και το στόχο του Μεσσηνιακού.


Οι "πράσινοι" θα ταξιδέψουν την Κυριακή στο Αργος για να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Παναργειακό. Στη συνέχεια θα παίξουν εντός με την Αχαϊκή (19 Ιανουαρίου) και εκτός με τη Δόξα Ν. Μανωλάδας (26 Ιανουαρίου). Αν σ' αυτά τα παιχνίδια συγκεντρώσουν, τουλάχιστον, έξι βαθμούς τότε θα μπορούν να βλέπουν άνοδο με δεδομένο ότι ο δεύτερος γύρος ξεκινά με βατούς αγώνες (Μεσολόγγι, Ναύπλιο εντός και Σαγέικα, εκτός).
Ακόμα η Α.Ε. Καραϊσκάκης θα δώσει δύο διαδοχικά εκτός έδρας ματς με Αχαϊκή και Δόξα Ν. Μανωλάδας και δεν είναι απίθανο το σενάριο να μην κερδίσει κανένα.
Για την ώρα πάντως στο Μεσσηνιακό διατηρούν χαμηλούς τόνους παρότι έχουν νικήσει το τελευταίο διάστημα μερικές από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας, όπως Ατρόμητο Αχαϊας, Παναρκαδικό, Κόρινθο, αλλά και τους ουραγούς Αστέρα Αμαλιάδας/ Πανόπουλο και Αρη Αιτωλικού. Η τελευταία νίκη με τον Αρη δεν συνοδεύτηκε πάντως με καλή εμφάνιση. Γι' αυτό και από αυτό το ματς,  οι "πράσινοι" κρατούν μόνο τους βαθμούς. Για να υπάρξει βαθμολογικό όφελος στο Αργος απαιτείται βελτίωση, διότι μην ξεχνάμε ότι οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις σερί ήττες και θα μπουν στο γήπεδο αποφασισμένοι.
Ο Μεσσηνιακός θα επιδιώξει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να χτυπήσει στην αντεπίθεση.
Η προετοιμασία για το Αργος συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Το ευχάριστο είναι ότι πλην του Κουκούτση δεν υπάρχουν προβλήματα και ο Δημήτρης Τσάκωνας θα παρατάξει ιδανική 11άδα.

"Βαριά φανέλα ο Παναργειακός"

Ο προπονητής του Μ.Γ.Σ. Δ. Τσάκωνας μιλώντας στο "Ν" για τον αγώνα της Κυριακής τόνισε ότι: "Ο Παναργειακός έχει βαριά φανέλα και ξέρουμε ότι το ματς θα είναι δύσκολο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά θα πάμε για το καλύτερο. Η ομάδα έχει βρει τα πατήματά της, έχει καλή ψυχολογία και μπορεί ένα θετικό αποτέλεσμα".