Τρίτη, 02 Οκτώβριος 2018 12:09

ΠΑΜΙΣΟΣ: Σταμάτησε ο Ηλιόπουλος!

Γράφτηκε από τον

Χωρίς τον Ηλία Ηλιόπουλο αγωνίστηκε ο Πάμισος στην κυριακάτικη πρεμιέρα της Γ’ εθνικής με αντίπαλο την Πελλάνα Καστορείου.

Ο 37χρονος μεσοεπιθετικός σταμάτησε από την ομάδα (δεν θέλησε να αναφερθεί στους λόγους) μετά τον προημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας με την Καλαμάτα και δύσκολα θα... επιστρέψει. Μια σημαντική απώλεια για τους “πράσινους” εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς ο Ηλιόπουλος έχει αγωνιστεί συνολικά 17 χρόνια στην ομάδα της πόλης του.

Ηταν από τους λίγους που έμειναν αυτό το καλοκαίρι στον Πάμισο και χαρακτηρίζεται για το πάθος στο παιχνίδι.

Περιμένουν Καρβάλιο, Ντεναγιέρ

Η απουσία του ήταν εμφανής στην εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Πελλάνα, όπως και του επιτελικού μέσου Καρβάλιο, ο οποίος έχει βγάλει όλη την προετοιμασία, αλλά δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.

Επίσης ο μεσοαμυντικός Ντεναγιέρ, που αποκτήθηκε την περασμένη εβδομάδα, είδε το ματς από την κερκίδα, γιατί δεν έχει βγει το δελτίο του, ενώ δεν έπαιξαν και οι τραυματίες Νινιός και Γκίτσης. Ο Πάμισος αγωνίστηκε στην πρεμιέρα χωρίς επιθετικό, με τον εξτρέμ Σέγμπια να αναλαμβάνει αυτόν τον ρόλο στο πρώτο ημίχρονο και στον στόπερ (!) Δοδοντσάκη στο β’ ημίχρονο.

Πάει για δύο ακόμη μεταγραφές 

Ως εκ τούτου θεωρείται επιτακτική ανάγκη η απόκτηση φορ και ενός ακόμα μεσοεπιθετικού. Οι “πράσινοι” έχουν κλείσει ήδη ξένο επιθετικό, που θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα και είναι στα “σκαριά” και η δεύτερη μεταγραφή, ενώ δεν αποκλείονται και άλλες προσθήκες με δεδομένο ότι εκτός από τον Ηλιόπουλο, αποχώρησε και ο Κωστάκης. Στη Μεσσήνη πιστεύουν ότι με τους Ντεναγιέρ, Καρβάλιο και τον ξένο επιθετικό στην 11άδα, ο Πάμισος θα αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο και θα εμφανιστεί καλύτερος στη συνέχεια της Γ’ εθνικής. Οι επιστροφές και οι επικείμενες μεταγραφές θα δώσουν τη δυνατότητα στο Νίκο Κακαλέτρη να χρησιμοποιήσει τους παίκτες στις φυσικές τους θέσεις και όχι για παράδειγμα ο Σαραντόπουλος να παίζει αριστερό μπακ και ο Δοδοντσάκης σέντερ φορ. Το επόμενο ματς για τον Πάμισο είναι εκτός έδρας την Κυριακή με το Καταστάρι.