Τρίτη, 02 Οκτώβριος 2018 13:25

Αργυρόπουλος: “Επέλεξα τη Μάνη γιατί μου στάθηκαν σαν οικογένεια”

Γράφτηκε από τον

 

Η νεοφώτιστη στην Α’ τοπική Α.Ε. Μάνης είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Κώστα Αργυρόπουλου.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Πανθουριακό και έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της ΑΕΜ, η οποία πρόσφατα πανηγύρισε για πρώτη φορά την πρόκριση στους “4” του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ο Κώστας Αργυρόπουλος πέρασε αυτό το καλοκαίρι μια περιπέτεια με την υγεία του και στην παρούσα φάση δεν είναι θέση να αγωνιστεί, γιατί ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Ο ίδιος όμως νιώθει δυνατός και μετρά αντίστροφα για να επιστρέψει στα γήπεδα, ενώ για την μεταγραφή του στη Μάνη δηλώνει στην “Ελευθερία”

“Επέλεξα τη Μάνη γιατί μου στάθηκαν σαν οικογένεια. Κατανόησαν την απόφαση των γιατρών και κάνουν υπομονή μέχρι να γυρίσω. Τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό και θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ. Η ομάδα δουλεύει τρομερά, το κλίμα είναι εξαιρετικό και τα αποδυτήρια είναι μια οικογένεια”’.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Μάνη προετοιμάζεται με καλή ψυχολογία για το αυριανό εντός έδρας ματς με τον Τέλλο Αγρα, τον οποίο αντιμετώπισε και κέρδισε στα προημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ο Φραγκίσκος Κεράνης τονίζει βέβαια ότι το ματς του πρωταθλήματος δεν έχει καμία σχέση με αυτό στους Γαργαλιάνους και θα χρειαστεί να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να έρθει η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Τα προβλήματα για το νεαρό τεχνικό έχουν να κάνουν με τους τραυματίες Μπεγέτη, Τζίφα και Χατζηπαναγιώτη.