Τετάρτη, 03 Οκτώβριος 2018 13:48

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Η ομάδα δεν είναι αυτή που φάνηκε στην πρεμιέρα”, λέει ο Νίκος Κακαλέτρης

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: “Η ομάδα δεν είναι αυτή που φάνηκε στην πρεμιέρα”, λέει ο Νίκος Κακαλέτρης

Μετά από 13 χρόνια ο Πάμισος επέστρεψε στη Γ’ εθνική, αλλά η πρεμιέρα δεν ήταν αυτή που επιθυμούσαν στη Μεσσήνη.

Οι Νησιώτες ηττήθηκαν την Κυριακή εντός έδρας με 1-2 από την επίσης νεοφώτιστη Πελλάνα Καστορείου, αλλά περισσότερο και από την ήττα προβλημάτισε η εμφάνιση.

Ο Νίκος Κακαλέτρης μιλώντας στην “Ελευθερία” παραδέχτηκε ότι “Πετάξαμε ένα ημίχρονο. Ισως το άγχος της πρεμιέρας, ίσως οι απουσίες μας έκαναν να έχουμε κακή εικόνα στα πρώτα 45λεπτά. Κάναμε αβίαστα λάθη και δεχτήκαμε εύκολα γκολ. Σίγουρα ήταν κακό αποτέλεσμα, αλλά η ομάδα δεν είναι αυτή που φάνηκε στην πρεμιέρα”. Ο προπονητής του Παμίσου εκτιμά στη συνέχεια ότι: “Χρειάζεται να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να έχουμε περισσότερη διάρκεια και συγκέντρωση. Με τις επιστροφές και τις μεταγραφές που θα γίνουν, πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και δεν θα δείξουμε ξανά τέτοιο πρόσωπο”.

Η μεταγραφική ενίσχυση για τον Πάμισο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς το ρόστερ αφενός έχει πολλά κενά και αφετέρου είναι μικρό. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση επιθετικού και ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία με Βραζιλιάνο φορ, αλλά ακόμα δεν έχει υπογράψει για να ανακοινωθεί. Πρόθεση είναι να αποκτηθεί και μεσοεπιθετικός, ενώ ίσως υπάρξει προσθήκη και στον άξονα.

Από εκεί και πέρα, οι “πράσινοι” περιμένουν να εκδοθούν τα δελτία των Καρβάλιο και Ντεναγιέρ ώστε να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Το επόμενο ματς για τον Πάμισο είναι εκτός έδρας με το Καταστάρι. Ο Νίκος Κακαλέτρης δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον τραυματία Νινιό, καθώς και τον Ηλιόπουλο που σταμάτησε μετά το ματς με την Καλαμάτα, ενώ αποχώρησε και ο Κωστάκης. Η προετοιμασία για την κυριακάτικη αναμέτρηση θα συνεχιστεί σήμερα με διπλή προπόνηση (πρωί – απόγευμα). Χθες υπήρχε ρεπό, ενώ τη Δευτέρα ο Πάμισος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα σε φιλικό ματς με τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Στο εν λόγω τεστ έπαιξαν κυρίως όσοι δεν αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα ή είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής.