Πέμπτη, 04 Οκτώβριος 2018 14:10

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 0-0: Τα μοιράστηκαν όλα σε ένα ματς που πήγε στη δύναμη (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 0-0: Τα μοιράστηκαν όλα σε ένα ματς που πήγε στη δύναμη (φωτό)

 

Οπως και στο προ δεκαημέρου παιχνίδι κυπέλλου έτσι και χθες για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής Μάνη και Τέλλος Αγρας έμειναν στην ισοπαλία...

Το 0-0 στο γήπεδο των Σφαγείων κρίνεται δίκαιο μιας και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους να σκοράρουν, σε ένα ματς που πήγε στη δύναμη με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν. Αυτό είχε ως επακόλουθο να βγουν δύο κόκκινες κάρτες (μια για κάθε ομάδα) στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Η λευκή ισοπαλία μάλλον βόλεψε τόσο τους Μανιάτες όσο και τους Γαργαλιανιώτες, που αμφότεροι έδειξαν πως θα είναι από τις δυνατές ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

Οι “ερυθρόλευκοι” πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο και έφταναν με ευκολία στην περιοχή του Καστριτσέα, ενώ το δεύτερο μέρος ήταν απολύτως ισορροπημένο.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς έγινε στο 4’ με τον Λ.Ν. Ανδρώνη να βρίσκει με κάθετη πάσα τον Βέλλη που σούταρε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Η Μάνη απάντησε στις ευκαιρίες στο 7’ με τον Β. Χελά να εκτελεί από πλάγια θέση ένα φάουλ και τον Αλεξόπουλο να διώχνει με γροθιές.

Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι με τον Γ. Χελά να σουτάρει άουτ από πλεονεκτική θέση.

Η ομάδα του Κώστα Στυλιανόπουλου άγγιξε το γκολ στο 17’ όταν ο Γεωργιόπουλος με ωραία σέντρα βρήκε στην καρδιά της περιοχής

τον Λ.Ν. Ανδρώνη, που έπαιξε χθες στην κορυφή της επίθεσης, ο οποίος έπιασε ωραία κεφαλιά και ο Καστριτσέας απογειώθηκε και έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 27’ ήταν η σειρά της Μάνης να χάσει κλασική ευκαιρία, με τον Β. Χελά να κάνει τη σέντρα από αριστερά και τον Γ. Χελά να πιάνει πλασέ στην κίνηση, όμως ο Αλεξόπουλος απομάκρυνε σωτήρια.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Μπολούν εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Βέλλης έπιασε την κεφαλιά που δεν βρήκε όμως στόχο.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ήταν για λογαριασμό των γηπεδούχων στο 43’ με τον Π. Πουλάκο να βρίσκει με ωραία πάσα τον Γ. Χελά που ολιγώρησε και έδωσε τη δυνατότητα στον νεαρό Π. Αναστασόπουλο να βάλει την κόντρα και να διώξει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος το τέμπο του ματς δεν άλλαξε με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και μάχες στη μεσαία γραμμή.

Ο Αγρας είχε ένα εκρηκτικό δίλεπτο λίγο πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα που θα μπορούσε να βρεθεί μπροστά στο σκορ...

Στο 58’ το καλοχτυπημένο φάουλ του Γεωργιόπουλου απέκρουσε σε κόρνερ ο Καστριτσέας... Μετά από ένα λεπτό ο Γ. Αναστασόπουλος έστρωσε για τον Καραμπότσο που σούταρε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Η επόμενη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 72’ με τον Γεωργιόπουλο να δίνει κάθετα στον Βέλλη που πλάσαρε, όμως ο Κατστριτσέας είχε επιχειρήσει έγκαιρη έξοδο και απομάκρυνε.

Δύο αποβολές στο

τελευταίο 10λεπτο

Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Φραγκίσκου Κεράνη έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Κ. Πουλάκο να κόβει την μπάλα από αριστερά και τον Π. Πουλάκο να σουτάρει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 83’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Γεωργιόπουλου γιατί χτύπησε με το χέρι πάνω στη φάση τον Β. Χελά στο πρόσωπο.

Αποβολή είχαν όμως και οι γηπεδούχοι τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Βαβαρούτσος είδε κι αυτός τη 2η κίτρινη για σκληρό φάουλ πάνω στον νεαρό Αλεξανδρόπουλο.

Πιο πριν στο 85’ το καλοχτυπημένο φάουλ του Μπολούν ήταν για λίγο άστοχο.

Καλή ήταν η διαιτησία του Πλακογιάννη και των βοηθών του Μιχαλόπουλου και Μπασιλάρη.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Καστριτσέας, Πετριτάι, Πιχιγιόνι, Π. Πουλάκος, Βαβαρούτσος, Μέτσο (65’ Στύλλα), Μιχαλέας (89’ Χατζηπαναγιώτης), Κ. Πουλάκος,  Β. Χελάς, Γ. Χελάς, Δουρούμης.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξόπουλος, Π. Αναστασόπουλος, Λυμπερόπουλος,  Λ.Χ. Ανδρώνης, Αλεβίζος, Μπολούν, Καραμπότσος (71’ Πανταζής), Βέλλης, Λ.Ν. Ανδρώνης (61’ Αλεξανδρόπουλος), Γεωργιόπουλος, Γ. Αναστασόπουλος.