Πέμπτη, 04 Οκτώβριος 2018 14:42

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-0: Με το δεξί στην Α’ τοπική

Γράφτηκε από τον

 

Με δημιουργό τον Αντώνη Καλογερόπουλο και σκόρερ τους Κακογιάννη και Γιάννη Καλογερόπουλο, η Ανδρούσα νίκησε με 2-0 την Ομόνοια στην πρεμιέρα της Α’ τοπικής.

Οι γηπεδούχοι, που έχουν υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα, άνοιξαν το σκορ στο 12’ με την κεφαλιά του Κακογιάννη ύστερα από φάουλ του Αντώνη Καλογερόπουλου. Στο 38’ ο Γιάννης Καλογερόπουλος είχε δοκάρι σε κεφαλιά και στο 40’ ο Βασιλογιαννακόπουλος αστόχησε σε τετ α τετ. Η υπεροχή της Ανδρούσας καρποφόρησε στο 62’ όταν από πάσα του αδερφού του Αντώνη, ο Γ. Καλογερόπουλος βγήκε τετ α τετ με το Βασιλόπουλο, που επιχείρησε να διώξει και από την κόντρα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Ο σκόρερ είχε και χαμένο τετ α τετ στο 70’ Να σημειωθεί ότι η Ομόνοια αγωνίστηκε χωρίς τους Μπαρσελό, Μιχελή, Σπυρόπουλο, Ροβολή, Λίβα και κάτω από τα γκολπόστ έκατσε για πρώτη φορά ο Βασιλόπουλος. Παρά τις απουσίες η καλαματιανή ομάδα προσπάθησε και η εικόνα της ήταν ενθαρρυντική, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ομόνοιας.

Το ματς διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς τον Ρουμελιώτη και την Τσουκάλη.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Διαμαντής (82’ Κουρέτας) Κακογιάννης, Μπάλλας, Βασιλογιαννακόπουλος, Μπερερής, Δασκαλάκης, Χαρμπίλας (68’ Θεοδοσόπουλος), Ι. Καλογερόπουλος, Αντ. Καλογερόπουλος (90’ Τριανταφυλλίδης), Ξεροβάσιλας (55’ Κάλλας).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Βασιλόπουλος, Καρδάσης, Στυλιανόπουλος, Αρβανίτης, Μπάλλας, Φέστας, Τάφα, Μπεκιάρης, Σαμιώτης (70’ Κοστρίβας), Σταθόπουλος (60’ Τζανετάκος), Γουδέλης (71’ Πείδης).