Δευτέρα, 08 Οκτώβριος 2018 17:56

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 1-1: Μοιράστηκαν γκολ και... αποβολές (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στον Τέλλο Αγρα και τον Τσικλητήρα Πύλου που έγινε χθες στο γήπεδο των Γαργαλιάνων, μπροστά σε πάνω από 300 φίλους και των δύο ομάδων.

Τα πάντα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Πυλιώτες να προηγούνται με τον Σεφεράσι στο 70’ και τους “ερυθρόλευκους” να αποφεύγουν την ήττα με γκολ – πέναλτι του Βέλλη στο 87’.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα έπαιζαν με 10 παίκτες από το 65’ λόγω αποβολής του Γρηγόρη Αναστασόπουλου, ενώ στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε και ο Νίκος Παπαγεωργίου για τον Τσικλητήρα.

Το πρώτο ημίχρονο λοιπόν κύλησε χωρίς συγκινήσεις και ιδιαίτερες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 65’ ο Γρ. Αναστασόπουλος είδε την 2η κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Χρ. Τρίψα και η ομάδα του Κώστα Στυλιανόπουλου έμεινε με 10 παίκτες.

Με Σεφεράσι

το 0-1 στο 70’

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα στο 70’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Χρ. Τρίψα και κεφαλιά του Γεωργιάδη, ο Σεφεράσι με έναν αμυντικό του Αγρα έπεσαν στη μπάλα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Αλεξόπουλου για το 0-1.

Ισοφάριση στο 87' με πέναλτι του Βέλλη

Ο Τσικλητήρας έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι και προσπάθησε να βάλει και δεύτερο γκολ, όμως στο 87’ οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να σκοράρουν και να αποφύγουν την εντός έδρας ήττα.

Ο Αλεβίζος έκλεψε την μπάλα από τον Γ. Τρίψα και με κάθετη πάσα βρήκε τον Βέλλη που ανατράπηκε καθαρά από τον Ν. Παπαγεωργίου, με τον διαιτητή Ψηλοπαναγιώτη να δίνει το πέναλτι και να αποβάλλει με απευθείας κόκκινη τον αμυντικό της Πύλου. Στη φάση αυτή φώναξαν έντονα οι Πυλιώτες όχι για το πέναλτι που το θεωρούν καθαρό, αλλά για σκληρό φάουλ που έκανε ο Αλεβίζος πάνω στον Γ. Τρίψα στο ξεκίνημα της φάσης. Μάλιστα έχουν κι άλλα παράπονα από τον κ. Ψηλοπαναγιώτη για σφυρίγματά του στο τελευταίο 20λεπτο.

Ο... μόνιμος σκόρερ του Αγρα τη φετινή σεζόν Γιώργος Βέλλης ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα, γράφοντας το τελικό 1-1.

Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης και βοηθοί οι Τσίρμπας και Κομπιλίρης.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξόπουλος, Π. Αναστασόπουλος, Αλεβίζος, Λυμπερόπουλος, Λ.Χ. Ανδρώνης, Βέλλης, Μπολούν, Σταθόπουλος, Καραμπότσος (90’ Αλεξανδρόπουλος), Γρ. Αναστασόπουλος,  Λ.Ν. Ανδρώνης 56’ Πανταζής).
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ντουγέρογλου, Καγιανάς, Ν. Παπαγεωργίου, Σεφεράσι, Παυλάκος, Γρ. Παπαγεωργίου (88’ Ιλιάζι), Τσώνης (56’ Σουλά), Γ. Τρίψας, Διακουμής, Χ. Τρίψας, Γεωργιάδης.