Δευτέρα, 08 Οκτώβριος 2018 18:37

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 2-2: Βαθμός στο φινάλε για τους γηπεδούχους

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 2-2: Βαθμός στο φινάλε για τους γηπεδούχους

 

Στις καθυστερήσεις πήρε το βαθμό της ισοπαλίας η Α.Ε. Αβίας στην εντός έδρας αναμέτρηση της με την Ανδρούσα, που έληξε 2-2.

Η ομάδα του Κάμπου κατάφερε στα τελευταία λεπτά, όχι απλώς να μειώσει το σκορ, αλλά να ισοφαρίσει σε 2-2 και να γλιτώσει από την πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα. Για σχεδόν 70 λεπτά είχε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, αλλά από το σημείο εκείνο και ύστερα και με τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής της Διονύσης Πουλής, η εικόνα της άλλαξε και έφτασε να διεκδικεί ένα θετικό αποτέλεσμα μέχρι το τελικό σφύριγμα από το διαιτητή Στάθη Ζαρακοβίτη.

Επιτυχία θεωρείται και ο ένας βαθμός που πήρε τελικά από το ματς, τη στιγμή που λίγα λεπτά πριν το τέλος του ήταν πίσω στο σκορ με 2 γκολ διαφορά.

Η Ανδρούσα από το ξεκίνημα του αγώνα μπήκε αποφασισμένη για τη νίκη. Κατόρθωσε να προηγηθεί 1-0 στο πρώτο μέρος, δημιούργησε αρκετές φάσεις στη διάρκεια του 90λεπτου με τους Ι. Καλογερόπουλο, Χαρμπίλα, Αντ. Καλογερόπουλο, Δασκαλάκη, σημείωσε και δεύτερο γκολ στα μέσα του β’ μέρους και διατηρούσε σχεδόν μέχρι το τέλος ένα προβάδισμα για τη νίκη, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν μετά το 0-2 και έφτασαν στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Μάλιστα για το 2-2 οι παίκτες της Ανδρούσας και γενικά όλοι στην ομάδα διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Ζαρακοβίτη, ότι είχε σφυρίξει επιθετικό φάουλ και δευτερόλεπτα μετά αναίρεσε την απόφαση του δείχνοντας τη σέντρα.

Φάσεις – γκολ

Στο 30’ 0-1 ο Διαμαντής με ατομική προσπάθεια, απέφυγε 4-5 αντιπάλους του και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 40’ ο Δ. Κορμπής με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 65’ ο Γεωργουλέας βρέθηκε χωρίς αντίπαλο στο β’ δοκάρι έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα άουτ. Δύο λεπτά μετά από σέντρα του Αντ. Καλογερόπουλου ο Κακογιάννης με κεφαλιά πέτυχε το 0-2. Στο 85’ ο Ψαρρέας με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 1-2. Στο 93’ μετά από γέμισμα στην περιοχή, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Αποστολίδης που έγινε αποδέκτης της μπάλας με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος, Βαβαρούτσος, Λυκουρέζος, Αποστολίδης, Αθ. Καρδάσης, Γ. Καρδάσης (46’ Π. Καρδάσης), Δ. Κορμπής, Γεωργουλέας (60’ Τζανετέας), Κωνσταντόπουλος (80’ Αλντέσκου), Γεωργίκος (70’ Ψαρρέας), Κ. Κορμπής.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Μπάλλας, Κακογιάννης, Ιμεράσι, Βασιλογιαννακόπουλος, Θεοδοσόπουλος (92’ Τριανταφυλλίδης), Δασκαλάκης, Αντ. Καλογερόπουλος, Ι. Καλογερόπουλος, Χαρμπίλας (63’ Κάλλας), Διαμαντής.