Τετάρτη, 10 Οκτώβριος 2018 16:16

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: “Νομίζαμε ότι το ματς με την Αβία τελείωσε στο ημίχρονο”, λέει ο Ν. Γεωργακλής

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα είχε την Κυριακή η Ανδρούσα, που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Α.Ε. Αβίας, παρότι προηγήθηκε με 0-2.

Μάλιστα δέχτηκε δύο γκολ από το 85’ και μετά και δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη της πρεμιέρας με 2-0 επί της Ομόνοιας.

Ο Νίκος Γεωργακλής σχολιάζοντας στην “Ελευθερία” την κυριακάτικη αναμέτρηση στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ παραδέχτηκε ότι: “Δεν είχαμε σωστή αμυντική λειτουργία. Στο α’ ημίχρονο βέβαια παίζαμε μόνοι μας, είχαμε το γκολ και άλλες ευκαιρίες και η Αβία μόνο το δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος όμως ήταν λες και και δεν βγήκαμε. Νομίζαμε ότι το ματς τελείωσε στο ημίχρονο. Μας στοίχησαν τα ατομικά λάθη και η νοοτροπία”. Ο προπονητής της Ανδρούσας ξεκαθαρίζει στη συνέχεια ότι η ισοπαλία δεν πρόκειται να επηρεάσει την ομάδα του. “Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά, με στόχο να παίρνουμε βαθμούς. Δεν στεκόμαστε άλλο σε αυτό το ματς. Θέλουμε να πάμε καλύτερα από πέρυσι”. Την προσεχή αγωνιστική η Ανδρούσα θα πάρει στα χαρτιά τους 3 βαθμούς, αφού ο Α.Ο. Φαραί δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Ως εκ τούτου σκέφτεται από τώρα το ματς της 4ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Ο Δημήτρης Γκούνης δύσκολα θα είναι έτοιμος γι’ αυτό το ματς, αλλά αναμένεται να επιστρέψουν οι Δημήτρης Μπερερής και Παναγιώτης Τσώνης.

Παρελθόν ο Ξεροβάσιλας

Παρελθόν για την Ανδρούσα αποτελεί εδώ και λίγες μέρες ο Νίκος Ξεροβάσιλας, καθώς έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα, που αναζητά τον αντικαταστάτη του στην επιθετική γραμμή, ενώ ενδέχεται να γίνουν και άλλες προσθήκες, μιας και το ρόστερ είναι μικρό.