Σάββατο, 11 Ιανουάριος 2014 14:42

"Μαύρη Θύελλα": Μονόδρομος η νίκη με το Μεσολόγγι

Γράφτηκε από τον

Το 2014 δεν ξεκίνησε καλά για την "Μαύρη Θύελλα", η οποία στο πρώτο ματς του νέου έτους γνώρισε την ήττα με 2-1 στην Μανωλάδα από την τοπική Δόξα, υποχώρησε στην 5η θέση και βρέθηκε στο -9 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής.
Μετά το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής λοιπόν δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για βαθμολογική απώλεια για την "Μαύρη Θύελλα", ειδικά μέσα στο γήπεδο της.
Όπως γίνεται αντιληπτό η νίκη αποτελεί μονόδρομο στο αυριανό ματς με το Μεσολόγγι (3 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.
Στόχος της Καλαμάτας είναι να κλείσει με τρεις νίκες τον πρώτο γύρο (ακολουθούν τα ματς με Πανναυπλιακό εκτός και Σαγέικα εντός) και να περιμένει απώλειες των πρωτοπόρων ώστε να πλησιάσει την κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Τριανταφυλλάκης λογικά θα συμπεριληφθεί μετά από καιρό στην αποστολή, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του ενώ ο Λιόλιος δεν υπολογίζεται μετά το πρόβλημα στην έκοδση του δελτίου του. Ο Πούτσης εξέτισε την ποινή του, ξεπέρασε και τον τραυματισμό του και λογικά θα είναι στο αρχικό σχήμα αύριο.
Επικρατέστεροι για να πάρουν φανέλα βασικού είναι οι Ρηγανάς, Ι. Καλογερόπουλος, Τσόπελας, Καντούτσης, Σκαρλάτος, Τσιμικλής, Ζαχαρόπουλος, Καλαντζής, Καραχάλιος, Πούτσης και ένας εκ των Αθανασόπουλου και Ηλιόπουλου.
Να σημειωθεί πως ανοικτό παραμένει ακόμη το ενδεχόμενο επιστροφής του Μπόρις Οντσβόνγκ, το οποίο θα ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα.
Όσον αφορά τον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου εισήχθη την Δευτέρα με ανεβασμένη πίεση.

Τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου και θα κοστίζουν 5 ευρώ για γυναίκες και παιδιά και 10 ευρώ για τους υπόλοιπους.

Σφυρίζει ο Φωτόπουλος

Ο Φωτόπουλος από την Αθήνα ορίστηκε να διαιτητεύσει το Κυριακάτικο ματς της Καλαμάτας με το Μεσολόγγι (3 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) για την 13η αγωνιστική της Γ' εθνικής. Βοηθοί του θα είναι οι Κορτέσης και Πασπάτης, επίσης από την Αθήνα και παρατηρητής του αγώνα ο Φράγκος από την Αχαία.