Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018 14:33

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ 1-2: Νέα ήττα και παραίτηση Κακαλέτρη (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ – ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ 1-2: Νέα ήττα και παραίτηση Κακαλέτρη (φωτό)

Εχασε το ματς, ψάχνει και για... προπονητή. Ραγδαίες εξελίξεις έφερε στον Πάμισο η χθεσινή νέα ήττα από τον Μανδραϊκό (1-2) στη Μεσσήνη.

Ο Νίκος Κακαλέτρης λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία και αναμένεται να γίνει δεκτή από τη διοίκηση. Ο τεχνικός των “πρασίνων” ανακοίνωσε και στους παίκτες την απόφαση του μέσα στα αποδυτήρια, όπου το κλίμα μύριζε... μπαρούτι.

Θερμό επεισόδιο με Παπαδόπουλο

Μετά και την τρίτη σερί ήττα στη Γ’ εθνική τα νεύρα ήταν τεντωμένα στο φινάλε του αγώνα και σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε θερμό επεισόδιο μεταξύ ορισμένων ντόπιων παικτών με τον τεχνικό διευθυντή Σάκη Παπαδόπουλο, τον οποίο κατηγορούσαν για τον σχεδιασμό του καλοκαιριού.

Ο τελευταίος αποτελεί συνεργάτη του βασικού χρηματοδότη του Παμίσου Βασίλη Σιδηρόπουλου και μετά το χθεσινό επεισόδιο, φαίνεται αποφασισμένος να αποχωρήσει. Το θέμα βέβαια είναι τι μέλλει γενέσθαι με τον κ. Σιδηρόπουλο, ο οποίος έχει ενημερωθεί για τις εξελίξεις και καλείται να αποφασίσει πως θα πορευτεί από εδώ και πέρα ο Πάμισος. Τόσο στο διοικητικό κομμάτι, όσο και στο αγωνιστικό, με την επιλογή για τον αντικαταστάτη του Νίκου Κακαλέτρη (ακούγεται ήδη το όνομα του νυν τεχνικού της Ανδρούσας και παλαιότερα του Παμίσου Νίκου Γεωργακλή). Εκτός και αν ο κ. Σιδηρόπουλος αποφασίσει να μην αλλάξει η συνταγή στον πάγκο, κάτι που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, μιας και η ομάδα έχει ξεκινήσει άσχημα το πρωτάθλημα και θα πρέπει θα αλλάξει το κλίμα. Ηδη άλλωστε χθες στο γήπεδο υπήρχε γκρίνια για το νέο απογοητευτικό αποτέλεσμα, που κρατά τον Πάμισο καθηλωμένο στην ουρά του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Η εικόνα του αγώνα

Ο Μανδραϊκός μέχρι χθες δεν είχε σκοράρει στο πρωτάθλημα, αλλά στη Μεσσήνη βρήκε δύο φορές το δρόμο για τα δίχτυα, ενώ είδε την εστία του να παραβιάζεται για πρώτη φορά. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 27’ με τον Ντούλια, ο Πάμισος ισοφάρισε στο 36’ με τον Μπριλάκη, αλλά στο 87’ ο Πουλάκης έδωσε εκ εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και την πρώτη νίκη στη Γ’ εθνική.

Ο μέσος του Μανδραϊκού εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Τσάμη και την ασυνεννοησία με τους αμυντικούς και με ψηλοκρεμαστό πλασέ σκόραρε στην ανυπεράσπιστη εστία. Από σοβαρό αμυντικό λάθος, του Σωτήρη Δημητρακόπουλου που δεν έδιωξε άμεσα την μπάλα, είχε γίνει και το 0-1 στο 27’. Ο Ντούλιας ευνοήθηκε από την κόντρα και βγήκε τετ α τετ με τον Τσάμη πλασάροντας ψύχραιμα. Το θετικό για τον Πάμισο είναι ότι παρότι κακός στο πρώτο ημίχρονο ισοφάρισε στο 36’ με την κεφαλιά του προωθημένου Μπριλάκη ύστερα από σέντρα του Ρήγα και αδράνεια της άμυνας.

Στο πρώτο 45λεπτο ο Μανδραϊκός ήταν ανώτερος και στο πρώτο μισάωρο είχε απειλήσει πέντε φορές, χωρίς παράλληλα να έχει νιώσει κίνδυνο.

Στο 6’ με το κοντινό σουτ του Ντούλια που απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσάμης. Στο 9’ με το σουτ του Κατσικιά, όπου η μπάλα έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 23’ με σουτ του Μελετίδη, το οποίο απέκρουσε με το ένα χέρι σε κόρνερ ο Τσάμης και στο 25’ όταν ο Ντούλιας βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή, αλλά πλάσαρε άουτ στη μεγαλύτερη ευκαιρία των νικητών.

Στο 26’ ο Μπούσης σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει άουτ από το κάθετο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό η υπεροχή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε.

Ο Πάμισος απείλησε μόνο από στημένες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και το έκανε για πρώτη φορά στο 33’.Από φάουλ του Σαραντόπουλου, ο Μωράκης έπιασε τη γυριστή κεφαλιά και έδιωξε με το ένα χέρι ο Ιωσήπου.

Στην επόμενη φάση ο Ρήγας εκτέλεσε κόρνερ, ο Σαραντόπουλος πήρε την κεφαλιά, όμως ο Χαλκιάς απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

Στο 35’ σε αντεπίθεση λίγο έλειψε να γίνει το 0-2, αλλά ο Κατσικιάς αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στο β’ μέρος ο Πάμισος βελτιώθηκε, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και δεν είχε τα ίδια κενά στα μετόπισθεν. Δεν είχε όμως τη μεγάλη ευκαιρία, με εξαίρεση τη φάση του 69’ όταν ο Αμουρί που έκανε ντεμπούτο, συνεργάστηκε μέσα στην περιοχή με το Σέγκμπια, αλλά ο τελευταίος και με τον γκολκίπερ εκτός θέσης σούταρε ψηλά άουτ. Ιδια κατάληξη είχε και ένα σουτ που είχε επιχειρήσει στο 51’.

Ο Μανδραϊκός καρδιοχτύπησε τους γηπεδούχους για πρώτη φορά στο β’ ημίχρονο στο 79’ με τον Κούστα να μην μπορεί να νικήσει τον Τσάμη που απέκρουσε εξ’ επαφής.

Ξανά σέντερ φορ ο Δοδοντσάκης

Το ματς φαινόταν πως οδεύει για την ισοπαλία, η οποία όμως δεν ικανοποιούσε τον Νίκο Κακαλέτρη, ο οποίος στο 76’ απέσυρε από τον αγωνιστικό χώρους τους Αμουρί και Σέγκμπια, που δεν ήταν πάντως καλοί και έβαλε στο ματς τους Οδεμισιώτη, Βλάχο.

Η είσοδος του πρώτου είχε ως αποτέλεσμα να προωθηθεί σ’ ένα ακόμα ματς στην επίθεση ο υψηλόσωμος στόπερ Δοδοντσάκης.

Μια επιλογή που δεν βγήκε στον Νίκο Κακαλέτρη, ο οποίος είδε στο φινάλε την ομάδα του να χάνει και το βαθμό μετά από σοβαρό αμυντικό λάθος.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τσάμης, Σωτ. Δημητρακόπουλος (38’ Κατσιβαρδέας), Σαραντόπουλος, Μπριλάκης, Δοδοντσάκης, Μωράκης, Ντεναγιέρ, Ρήγας (61’ λ.τρ. Πορής), Αμουρί (76’ Οδεμισιώτης), Ηλιόπουλος, Σέγκμπια (76’ Βλάχος).

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Ιωσήπου, Χαλκιάς, Τσακίρης, Ντεμπερέτ, Κωνσταντινίδης (68’ Χαλβαξίν), Στρατάκης, Κατσικιάς, Μπούσης, Μελετίδης (76’ Κούστας), Πασαλίδης (45’ λ.τρ. Πουλάκης), Ντούλιας (90’ Μαυρίδης).