Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018 14:57

Σιδηρόπουλος στην “Ε”: “Θα κάνουμε το καλύτερο για να πάει μπροστά ο Πάμισος”

Γράφτηκε από τον
Σιδηρόπουλος στην “Ε”: “Θα κάνουμε το καλύτερο για να πάει μπροστά ο Πάμισος”

Μήνυμα αισιοδοξίας στους φιλάθλους του Παμίσου στέλνει μέσω της “Ελευθερίας” ο Βασίλης Σιδηρόπουλος, την επομένη της ήττας από τον Μανδραϊκό (1-2).

Μια ήττα που έφερε εξελίξεις, καθώς μετά το κυριακάτικο ματς παραιτήθηκε ο προπονητής Νίκος Κακαλέτρης και αποχώρησε ο τεχνικός διευθυντής Σάκης Παπαδόπουλος. Ο τελευταίος είχε θερμό επεισόδιο με ορισμένους ντόπιους παίκτες, που τον κατηγορούσαν για τον σχεδιασμό του καλοκαιριού και ήδη έχει φύγει από τη Μεσσήνη. Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Σ. Παπαδόπουλου, αλλά και ο διάδοχος για τον πάγκο. Πρόθεση του Β. Σιδηρόπουλου είναι να έχει κλείσει μέχρι αύριο ο νέος προπονητής.

Ο βασικός χρηματοδότης του Παμίσου μιλώντας στην “Ε” αποκάλυψε ότι υπάρχουν επαφές και με παίκτες, προκειμένου να ενισχυθεί περισσότερο η ομάδα. Αυτή την εποχή βέβαια δεν είναι εύκολο να βρεις παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

Ο κ. Σιδηρόπουλος δηλώνει ωστόσο ότι: “Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να πάει μπροστά ο Πάμισος. Δεν μας επηρεάζουν τα ατυχή αποτελέσματα. Κάναμε λάθη, αλλά θα κοιτάξουμε να τα διορθώσουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και άλλες μεταγραφές για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Εχουμε όμως εμπιστοσύνη και στα παιδιά της ομάδας. Ακόμα θέλω να πω ότι καλό είναι ο κόσμος που μας κατακρίνει, να έρθει κοντά μας για να μας βοηθήσει πραγματικά”.

Κλείνει άμεσα προπονητής

Οσον αφορά το θέμα του προπονητή, οι συνεργάτες του κ. Σιδηρόπουλου έχουν επαφές με δύο τεχνικούς εκτός Μεσσηνίας και ίσως σήμερα ανακοινωθεί ο τρίτος κατά σειρά προπονητής που θα καθίσει στον πάγκο από την ημέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία.

Θυμίζουμε ότι ο Πάμισος άρχισε τη σεζόν με τον Κώστα Κλάδη, ο οποίος παραιτήθηκε μετά το φιλικό του Αυγούστου με την Α.Ε. Μάνης, όπως και οι συνεργάτες του Βανικιώτης και Χαντζής. Ο κ. Κλάδης διατηρεί πάντως άριστες σχέσεις με τον Β. Σιδηρόπουλο και ο λόγος που έφυγε ήταν ότι οι συνεργάτες του χρηματοδότη του Παμίσου δεν ήταν ικανοποιημένοι με τη δουλειά που γινόταν στις προπονήσεις και ιδιαίτερα του κ. Βανικιώτη.

Ετσι επέστρεψε ως γνωστόν στον Πάμισο ο γυμναστής Ευτύχης Τασιόπουλος και ανέλαβε τα ηνία στον πάγκο ο Νίκος Κακαλέτρης. Ο πρώην τεχνικός του Τσικλητήρα κοουτσάρισε την ομάδα στη Γ’ εθνική στα ματς με Πελλάνα Καστορείου, Καταστάρι και Μανδραϊκό γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες. Ετσι ο Πάμισος βρίσκεται καθηλωμένος στην ουρά του 8ου ομίλου και αναζητά προπονητή, ηρεμία και τους πρώτους βαθμούς, αρχής γενομένης την Κυριακή με την Ερμιονίδα.