Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018 13:03

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή με Παναργειακό

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή με Παναργειακό

 

Περίπατο έκανε την Κυριακή στην Κεφαλλονιά η “Μαύρη Θύελλα” η οποία χωρίς να δυσκολευτεί επικράτησε με 4-0 του τοπικού ΑΟ Εικοσιμίας, σημειώνοντας την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Αντώνης Γιόνδης και Αντώνης Φουάσης σκόραραν από δύο φορές στα 26 πρώτα λεπτά του αγώνα με την Καλαμάτα να ρίχνει ταχύτητα στην συνέχεια και να μην διευρύνει άλλο το σκορ απέναντι στην αδύναμη ομάδα της Κεφαλλονιάς.

Το 3 στα 3 στο ξεκίνημα την φέρνει στην κορυφή του ομίλου, εκεί όπου ισοβαθμεί με τον προσεχή αντίπαλο της Παναργειακό, ο οποίος την Κυριακή νίκησε με 1-0 τον Ασπρόπυργο.

Την Κυριακή στις 4 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού θα έχουμε λοιπόν το πρώτο φετινό μεγάλο ματς για την “Μαύρη Θύελλα” που θα υποδεχθεί την ομάδα του Αργους με στόχο την νίκη με την οποία θα μείνει μόνη στην κορυφή.

Πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι απέναντι σε ένα από τους κύριους ανταγωνιστές στη μάχη για την πρώτη θέση του ομίλου, το οποίο αναμένεται να φέρει πολύ κόσμο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Οπως δήλωσε μετά το προχθεσινό ματς και ο τεχνικός των Μεσσήνιων Γιάννης Χριστόπουλος, το μυαλό όλων είναι ήδη στο Κυριακάτικο ντέρμπι που θα αποτελέσει το πρώτο σοβαρό τεστ δυνάμεων για τη νέα “Μαύρη Θύελλα”.

Η προετοιμασία ξεκίνησε χθες χωρίς να υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, με τους 5 ξένους (οι Βραζιλιάνοι Κάρλος, Στρέζα, Μάτα και οι Νταγκούλου, Μάρκοβιτς) πάντως να μην υπολογίζονται ακόμη καθώς δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους.

Εφτασε τα τρία γκολ ο Γιόνδης

Με τα δύο γκολ που πέτυχε την Κυριακή ο Αντώνης Γιόνδης έφτασε τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα καθώς είχε πετύχει και το μοναδικό γκολ στο ματς της πρεμιέρας με την Ενωση Λέρνας (νίκη 1-0). Τα πρώτα του γκολ στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Αντώνης Φούασης, ενώ ένα γκολ, αυτό με τον Αστέρα Βλαχιώτη, έχει πετύχει ο Μανώλης Αλιατίδης. Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές η Καλαμάτα μετρά συνολικά 3 νίκες έχοντας πετύχει 6 γκολ, ενώ δεν έχει παραβιαστεί ακόμη η εστία της.