Τετάρτη, 17 Οκτώβριος 2018 12:18

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Σε ρυθμούς Παναργειακού...

Γράφτηκε από τον

 

Στους ρυθμούς του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναργειακό κινούνται πλέον στην “Μαύρη Θύελλα”.

Την Κυριακή στις 4 μ.μ. θα αναμετρηθούν στο γήπεδο του Μεσσηνιακού οι δύο πρωτοπόροι του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής σε ένα σημαντικό ματς στη μάχη του τίτλου και της ανόδου.

Η Καλαμάτα προετοιμάζεται για το Κυριακάτικο ματς χωρίς προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο δεν υπολογίζονται ακόμη οι 5 ξένοι (οι Βραζιλιάνοι Κάρλος, Στρέζα, Μάτα και οι Νταγκούλου, Μάρκοβιτς) καθώς δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους.

Στο “μελανόλευκο” στρατόπεδο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το ματς ενώ διοίκηση, Γιάννης Χριστόπουλος και παίκτες περιμένουν ότι ο κόσμος της ομάδας θα δώσει δυναμικό παρών στο ματς και θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη στην προσπάθεια της “Μαύρης Θύελλας” να πάρει τους τρεις βαθμούς, να κάνει το 4 στα 4 και να μείνει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου.

Δύο λεωφορεία από Αργος

Με κόσμο θα έρθει την Κυριακή στην Καλαμάτα ο Παναργειακός καθώς η Λέσχη Φίλων Παναργειακού, έχοντας όπως τονίζει την αμέριστη συμπαράσταση και συνδρομή του Δ.Σ.του Παναργειακού, διοργανώνει δωρεάν εκδρομή με δύο λεωφορεία για τον αγώνα στην Καλαμάτα.