Τετάρτη, 17 Οκτώβριος 2018 14:50

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Η απόδοση των παικτών θα καθορίσει τους στόχους μας”, τονίζει ο Τάκης Σακελλαρόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

 

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Απόλλωνας Καλαμάτας στο πρώτο του φετινό εκτός έδρας ματς για την Α’ τοπική.

Ο ιστορικός σύλλογος κράτησε στο μηδέν τον φιλόδοξο Α.Ο. Διαβολιτσίου με τον οποίο μοιράζονται την πρώτη θέση, αλλά στην... παρέα τους προστέθηκαν και η Ανδρούσα με τον Τσικλητήρα.

Ο Απόλλωνας έχει δύο νίκες με Φαραί (στα χαρτιά) και Κυπαρισσία και την κυριακάτικη ισοπαλία κόντρα στον ΑΟΔ, με τον Τάκη Σακελλαρόπουλο να εμφανίζεται ικανοποιημένος από το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Απόλλωνα εκτιμά ότι: “Θα πάμε καλύτερα από πέρυσι γιατί ήδη έχουμε βάλει τις βάσεις και τα αποτελέσματα φαίνονται γρήγορα”. Οσο για το που μπορεί να φθάσει η ομάδα του, απαντά ότι: “Η απόδοση και η θέληση των παικτών είναι αυτή που θα καθορίσει τους στόχους στο φετινό πρωτάθλημα. Θα φανεί στην πορεία που μπορούμε να φθάσουμε. Πιστεύω πάντως ότι το πρωτάθλημα είναι χαμηλότερης δυναμικότητας σε σχέση με πέρυσι. Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια ομάδα που ξεχωρίζει, ίσως το Διαβολίτσι λόγω βάθους στο ρόστερ. Θεωρώ ότι 4-5 ομάδες μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο. Από εκεί και πέρα, στην ουρά υπάρχουν ομάδες χαμηλής δυναμικότητας και η απουσία του Α.Ο. Φαραί κάνει ακόμα χειρότερο το πρωτάθλημα”.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Απόλλωνας προετοιμάζεται για το εντός έδρας ματς με τη δυνατή Ανδρούσα, χωρίς τον Στέλιο Σπανό ο οποίος θα υποβληθεί σήμερα σε αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτός για 1,5 μήνα.