Τετάρτη, 17 Οκτώβριος 2018 14:23

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Δεν μπορώ να διαγράψω τα 4 χρόνια στη Θουρία”, λέει ο Γ. Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

 

Στο ρετιρέ της Α’ τοπικής με συγκάτοικους το Διαβολίτσι, τον Απόλλωνα και την Ανδρούσα ανέβηκε ο Τσικλητήρας μετά τη νίκη επί του Εθνικού Μελιγαλά και τη ισοπαλία του ΑΟΔ με τον Απόλλωνα.

Η ομάδα της Πύλου μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία στις 3 πρώτες αγωνιστικές και καλείται να διευρύνει το αήττητο σερί στο εκτός έδρας ματς με τον Πανθουριακό, που έχει 6 βαθμούς.

Ενα ιδιαίτερο ματς για τον Γιώργο Αργυρόπουλο, καθώς θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

“Θα είναι ένα παιχνίδι με έντονα συναισθήματα για μένα. Δεν μπορώ να διαγράψω τα 4 χρόνια που ήμουν στη Θουρία. Εκανα μόνο φίλους και κρατάω πάντα τις θετικές στιγμές που ζήσαμε με τους παίκτες και τους παράγοντες. Θα είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά”, λέει στην “Ελευθερία” ο προπονητής του Τσικλητήρα.

Ο Γ. Αργυρόπουλος προσμένει από τους παίκτες του να δείξουν καλή εικόνα, φεύγοντας με βαθμούς ή βαθμό το Σάββατο από το γήπεδο της Σπερχογείας. Το θετικό είναι ότι εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Νίκος Παπαγεωργίου, αλλά είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Τσώνη. Ο τελευταίος υπέστη διάστρεμμα στο πρόσφατο ματς με τον Εθνικό, όπου ο Τσικλητήρας παρουσιάστηκε διπρόσωπος. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακός, αλλά στο δεύτερο μέρος ανέβασε την απόδοσή του και με τις αλλαγές που έγιναν, πανηγύρισε την δεύτερη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.