Τρίτη, 23 Οκτώβριος 2018 15:57

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: “Κάνουμε παιδαριώδη λάθη”, επισημαίνει ο Ν. Γεωργακλής

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: “Κάνουμε παιδαριώδη λάθη”, επισημαίνει ο Ν. Γεωργακλής

Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής γνώρισε την Κυριακή η Ανδρούσα, με 3-1 από τον Απόλλωνα Καλαμάτας και υποχώρησε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Η Ανδρούσα έμεινε για δεύτερο εκτός έδρας ματς μακριά από τη νίκη (είχε προηγηθεί το 2-2 με την Αβία) παρότι άνοιξε το σκορ.

“Κάνουμε παιδαριώδη λάθη. Πρέπει να βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία γιατί σε δύο εκτός έδρας παιχνίδια έχουμε δεχτεί 5 γκολ”, λέει στην “Ελευθερία” ο Νίκος Γεωργακλής για το γεγονός ότι η Ανδρούσα αγνοεί το τρίποντο από την πρεμιέρα και το 2-0 επί της Ομόνοιας (με τον Α.Ο. Φαραί η νίκη ήταν στα χαρτιά).

Ο Νησιώτης τεχνικός δηλώνει ακόμα ότι η νίκη με το Διαβολίτσι είναι μονόδρομος παρότι ο ΑΟΔ είναι αήττητος και στην πρώτη θέση, μαζί με τον Τσικλητήρα και τον Απόλλωνα, ο οποίος είχε νικήσει στο ίδιο γήπεδο και την Ανδρούσα πριν από ένα μήνα για τους “8” του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Νοκ – άουτ για τον αγώνα του Σαββάτου παραμένει ο τραυματίας Γκούνης, αλλά ενδέχεται να επιστρέψει ο Κατσίποδας.

Πήρε Φιλόπουλο

Μία ακόμα αξιόπιστη λύση για την άμυνα έχει ο Νίκος Γεωργακλής, καθώς η Ανδρούσα απέκτησε τον Δημήτρη Φιλόπουλο. Ο πρώην αμυντικός του Παμίσου έκανε μάλιστα ντεμπούτο στο κυριακάτικο ματς με τον Απόλλωνα Καλαμάτας και θα βοηθήσει σημαντικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.