Τετάρτη, 24 Οκτώβριος 2018 13:32

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Την Κυριακή το ματς με Ενωση Πελλάνας

Γράφτηκε από τον

 

Τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της Γ’ εθνικής θα γίνουν το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, ωστόσο ο εκτός έδρας αγώνας της Καλαμάτας με την Ενωση Πελλάνας θα διεξαχθεί τελικά την επόμενη μέρα, την Κυριακή 28 Οκτωβρίου.

Ο λόγος είναι πως το Σάββατο η Footballe League όρισε το ματς της ΑΕ Σπάρτης με τον Κισσαμικό. Η ομάδα της Πελλάνας χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο της Σπάρτης οπότε αιτήθηκε την μετάθεση του αγώνα για την Κυριακή, κάτι που έκανε δεκτό η ΕΠΟ αλλάζοντας το πρόγραμμα. Ο αγώνας της Ενωσης Πελλάνας με την “Μαύρη Θύελλα” θα γίνει λοιπόν την Κυριακή στις 3 μ.μ. στο γήπεδο της Σπάρτης.

Αγωνιστικά, η Καλαμάτα συνέχισε χθες την προετοιμασία της με τον Γιάννη Χριστόπουλο να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στους τραυματίες Αντωνιάδη, Αθανασόπουλο και στους πέντε ξένους Νταγκούλου, Μάρκοβιτς, Κάρλος, Μάτα και Στρέζα καθώς δεν έχουν εκδοθεί ακόμη τα δελτία τους.

Φουάσης και Γιόνδης

οδηγούν το σκοράρισμα

Με το γκολ που πέτυχε την Κυριακή ο Αντώνης Φούασης έφτασε τα τρία στο πρωτάθλημα, όσα έχει και ο Αντώνης Γιόνδης, ο οποίος μάλιστα μέχρι τώρα δεν έχει βρει δίχτυα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού αλλά μόνο στα εκτός έδρας παιχνίδια. Οι δύο παίκτες, με 3 γκολ ο καθένας, οδηγούν στο ξεκίνημα την ομάδα στο σκοράρισμα, ενώ σκόρερ έχουν χριστεί ακόμη από μια φορά ο Πινδώνης και ο Αλιατίδης.