Τετάρτη, 24 Οκτώβριος 2018 15:34

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Διπλό στην Ανδρούσα για να μείνει στην κορυφή

Γράφτηκε από τον

 

Με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ (Κάνιστρας, Κουλόπουλος, Τζανετέας, Εμμανουήλ), το Διαβολίτσι νίκησε την Κυριακή με 4-0 την Κυπαρισσία και συνεχίζει στο ρετιρέ της Α’ τοπικής με συγκάτοικους τον Απόλλωνα Καλαμάτας και τον Τσικλητήρα Πύλου.

Ο ΑΟΔ είχε “καθαρίσει” το ματς από το ημίχρονο, όταν προηγήθηκε με 3-0. Πλέον έχει μπροστά του ένα δύσκολο εκτός έδρας με αντίπαλο τη φιλόδοξη Ανδρούσα.

Η νίκη το Σάββατο είναι μονόδρομος προκειμένου το Διαβολίτσι να μείνει στην κορυφή, μιας και ο Τσικλητήρας με τον Απόλλωνα έχουν θεωρητικά πιο εύκολο έργο απέναντι στους δύο... Ολυμπιακούς.

Ο Τσικλητήρας θα παίξει με τους “ερυθρόλευκους” της Καλαμάτας και ο Απόλλωνας με την ομάδα της Ανάληψης. Να σημειωθεί ότι η Ανδρούσα προέρχεται από την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα από τον Απόλλωνα Καλαμάτας, με τον οποίο ο ΑΟΔ είχε τη μοναδική μέχρι σήμερα απώλεια βαθμών (0-0).

Ο Κώστας Παλαμάρας προσμένει από τους παίκτες του να συνεχίσουν το Σάββατο τις καλές εμφανίσεις και φυσικά να πάρουν το διπλό. Ο προπονητής του Διαβολιτσίου θα περιμένει να δει αυτή την εβδομάδα σε τι κατάσταση θα είναι ο Ζάκκας, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Τέλος, κόντρα στην Κυπαρισσία έκανε το ντεμπούτο του και ο Κώστας Ασημακόπουλος. Ο 25χρονος μέσος αποκτήθηκε από τον Πανηλειακό με σκοπό να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή. Ο Ασημακόπουλος πέρασε στο ματς στο 60’ στη θέση του Γεωργιόπουλου και χρησιμοποιήθηκε ως επιτελικός μέσος.