Παρασκευή, 26 Οκτώβριος 2018 17:27

OMONOIA: Κομβικό το παιχνίδι με Εθνικό

Γράφτηκε από τον

 

Χωρίς βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην Α’ τοπική παραμένει η Ομόνοια.

Η καλαματιανή ομάδα είναι η μόνη που μετρά μόνο ήττες και το αυριανό εντός έδρας ματς με τον Εθνικό Μελιγαλά έχει οριακό χαρακτήρα.

“Η ομάδα παρά την ήττα στο τελευταίο ματς έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο. Το ματς με τον Εθνικό είναι για εμάς κομβικό και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε την πρώτη μας νίκη”, λέει στην “Ελευθερία” ο προπονητής Βασίλης Μπλέτσας μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια.

Η Ομόνοια έχει ηττηθεί κατά σειρά με 2-0 εκτός από την Ανδρούσα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με 0-1 και 1-3 από Ολυμπιακό Ανάληψης και Εράνη στο “Γ. Λουκαρέας” και την περασμένη αγωνιστική με 1-0 από τον Τέλλο Αγρα στους Γαργαλιάνους. Ως εκ τούτου η νίκη με τον Εθνικό θα αλλάξει και τη ψυχολογία.

Για μία ακόμα αγωνιστική πάντως, ο Βασίλης Μπλέτσας έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες. Ο Στάθης Αρβανίτης υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και δεν υπολογίζεται για το επόμενο διάστημα, ενώ εκτός πλάνων με διάστρεμμα παραμένει και ο Κώστας Ροβολής. Τραυματίας είναι και ο Ματθαίος – Λίβας.

Η Ομόνοια έχει λίγες λύσεις, γι’ αυτό και τις προηγούμενες μέρες προχώρησε στην απόκτηση του 18χρονου αμυντικού Γιάννη Σταθακόπουλου και του επίσης 18χρονου μέσου Παναγιώτη Οικονομόπουλου. Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ενδέχεται να γίνουν άλλες δύο προσθήκες.