Δευτέρα, 29 Οκτώβριος 2018 19:19

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 6-2: Μόνος πρώτος με εντυπωσιακή ανατροπή στο β’ ημίχρονο (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Τη μοναξιά της κορυφής στην Α’ τοπική απολαμβάνει από το Σάββατο ο Απόλλωνας. Η καλαματιανή ομάδα νίκησε με το εντυπωσιακό 6-2 τον Ολυμπιακό Ανάληψης και αποσπάστηκε δύο βαθμούς από Τσικλητήρα και Διαβολίτσι, με τους οποίους μοιραζόταν μέχρι πρότινος την πρώτη θέση.

Στον αντίποδα οι “ερυθρόλευκοι” που γνώρισαν την 2η φετινή ήττα, βρίσκονται στην 5η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές στο σαββατιάτικο ματς, αλλά ο Απόλλωνας είχε τις απαντήσεις και ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο μετέτρεψε το 1-2 στο θριαμβευτικό 6-2.

Ηταν μάλιστα η δεύτερη σερί ανατροπή για τους πρωτοπόρους, μετά το 2-1 επί της Ανδρούσας.

Τρία γκολ σημείωσε ο Αλεξόπουλος και από ένα οι Κουντάνης, Δ. Τσουλάκος και Καραβίτης. Ο Απόλλωνας είχε και δύο δοκάρια με τους Αλεξόπουλο, Καραβίτη. Για τον Ολυμπιακό σκόραραν οι Πατσιώτης και Γεωργιόπουλος.

Ο Πατσιώτης άνοιξε το σκορ με σουτ έξω από την περιοχή στο 20’. Στο 25’ όμως ο Κουντάνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 42’ από σέντρα του Αβιζιώτη, ο Γεωργιόπουλος με πλασέ έγραψε το 1-2 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Απόλλωνας έφθασε σχετικά γρήγορα στο 2-2 στο 55’ με την κεφαλιά του Αλεξόπουλου ύστερα από σέντρα του Δ. Τσουλάκου.

Στο 60’ από κόρνερ του Μανωλόπουλου, ο Αλεξόπουλος και πάλι με κεφαλιά έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα στον Απόλλωνα, που το διεύρυνε στο 65’. Από ένα ακόμα κόρνερ του Μανωλόπουλου, ο Δ. Τσουλάκος αυτή τη φορά πήρε την κεφαλιά και έκανε το 4-2.

Στο 71’ ο Αλεξόπουλος με πλασέ σημείωσε το 5-2, πετυχαίνοντας παράλληλα το τρίτο προσωπικό του γκολ.

Το τελικό 6-2 διαμόρφωσε με πλασέ ο νεαρός Καραβίτης στο 86’, ο οποίος είχε περάσει στο ματς μόλις τέσσερα λεπτά νωρίτερα.

Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Μπασιλάρη και Τζιαμουράνη.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπαχράμης, Στ. Τσουλάκος, Παπαθεοδωρίδης (46’ Λούτα), Στραβάκος, Περιβολάρης, Κουντάνης, Τρικουράκης (80’ Κουτσουρόπουλος), Μανωλόπουλος, Αλεξόπουλος (82’ Καραβίτης), Μπάκας (75’ Κανιώρος), Δ. Τσουλάκος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Kαραμπάτος, Ζερβάκος (51 Κατσίποδας), Γιαννόπουλος, Παπαβασιλόπουλος (70’ λ.τρ. Θεοδωρόπουλος), Καλογερόπουλος (75’ λ.τρ. Μοσχίδης), Γεωργιόπουλος, Δ. Ανδρεάδης, Α. Ανδρεάδης, Σωτηριάδης, Πατσιώτης (60’ Καραματσούκης), Αβιζιώτης.