Τετάρτη, 31 Οκτώβριος 2018 12:51

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Τελευταία ημέρα για τα δελτία των ξένων

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Τελευταία ημέρα για τα δελτία των ξένων

Ολοκληρώνεται σήμερα η μεταγραφική περίοδος, οπότε και θα ξεκαθαρίσει το αν και ποιοι από τους πέντε ξένους παίκτες που έχει η τοπική μας ομάδα θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε ότι οι Νταγκούλου, Μάρκοβιτς και οι τρεις Βραζιλιάνοι, Κάρλος, Μάτα και Στρέζα προπονούνται με την Καλαμάτα από την έναρξη της προετοιμασίας όμως δεν έχουν εκδοθεί ακόμη τα δελτία τους και φυσικά δεν έχουν παίξει στο πρωτάθλημα. Οι περιπτώσεις τους δεν είναι απλές και υπάρχει μεγάλη γραφειοκρατία, καθώς πρόκειται για παίκτες χωρίς κοινοτικό διαβατήριο που προσπαθούν να ενταχθούν σε ερασιτεχνική ομάδα. Ιδια προβλήματα άλλωστε έχουν αντιμετωπίσει και άλλες ομάδες που προσπαθούν να πάρουν παίκτες ανάλογης περίπτωσης, όπως για παράδειγμα ο Πάμισος με τον Βραζιλιάνο Καρβάλιο. Στην “Μαύρη Θύελλα” περιμένουν σήμερα ευχάριστα νέα καθώς εκτιμούν ότι έχουν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και σήμερα ευελπιστούν ότι θα πάρουν το πράσινο φως για την έκδοση των δελτίων των παικτών ώστε να τεθούν στην διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου για την συνέχεια. Ειδικά για τους Μάρκοβιτς και Κάρλος υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία, ωστόσο η σημερινή ημέρα θα κρίνει τα πάντα καθώς ολοκληρώνεται η σχετική προθεσμία. Αν δεν βγάλουν δελτία οι παίκτες τότε ουσιαστικά θα είναι ανενεργοί μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο (τον Ιανουάριο του 2019) οπότε είναι πολύ πιθανό να αποχαιρετήσουν την Μεσσηνιακή ομάδα.

Με προβλήματα και στη Ζάκυνθο

Αγωνιστικά, η Καλαμάτα έκανε το 5 στα 5 την περασμένη Κυριακή στη Σπάρτη κερδίζοντας με 2-0 την Ενωση Πελλάνας και είναι μόνη πρώτη στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής, τρεις βαθμούς μπροστά από Ασπρόπυργο και Παναργειακό. Η συνέχεια περιλαμβάνει το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (3 μ.μ.) με τον ΑΟ Κατασταρίου στη Ζάκυνθο. Τα προβλήματα παραμένουν αρκετά καθώς, πέρα από τους ξένους για τους οποίους θα μάθουμε σήμερα τι γίνεται, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Αντωνιάδης, Αθανασόπουλος ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Γιόνδη και Τσόπελα οι οποίοι τραυματίστηκαν στο ματς της περασμένης Κυριακής.